Sõidu võitis Jean-Eric Vergne, kes on seni domineerinud etappi täielikult. Teisel positsioonil lõpetas Alexander Rossi, kolmas oli Sergio Canamas.

Korjus hoidis esimese poole sõidust seitsmendat kohta. Pärast kiiremate konkurentide avariid jõudis eestlane sõidu lõpuni kuuendal kohal püsida, kuid viimasel ringil suutis sarja üldliider Robert Wickens temast siiski mööduda.

Sõidu käik:

Korjus on esimese ringi järel 7. kohal, juhib Jean-Eric Vergne. Sten Pentus hetkel 17. kohal. Stardist said kõik sõitjad minema, mingeid kokkupõrkeid ei toimunud.

Sõita 35 minutit ja 1 ring: Vergne endiselt esimene, Daniil Move teine ning Brendon Hartley kolmas. Korjus jätkab 7. kohal. Pentus on langenud 20. kohale.

Sõita 30 minutit ja 1 ring: Vergne endiselt ees, Korjus kaotab talle 10,655 sekundit ning jätkab seitsmendal kohal. Sten Pentus 20.

Sõita 25 minutit ja 1 ring: Vergne edu Move ees üle nelja sekundi. Korjus endiselt 7. kohal, kaotus liidrile 12,063 sekundit. Pentus jätab 20. kohal.

Albert Costa sõidab Jan Charouzile tagant sisse. Viimase jaoks on sõit lõppenud. Pentus tõuseb tänu sellele kaks kohta.

Sõita 20 minutit ja 1 ring: Korjus endiselt 7. kohal, Pentus 18.

Sõita 15 minutit ja 1 ring: Korjus tõuseb kuuendale kohale. Hartley sõitis Movel rehvi katki. Pentus on tõusnud 17. kohale.

Seitsmendal kohal Wickens surub Korjust kõvasti, kuid eestlane on suutnud seni hästi katta ja kohta hoida.

10 minutit ja 1 ring sõita: Vergne endiselt kindlalt ees. Korjus kuues, Pentus tõusnud 16. kohale. Rossi tõuseb teiseks, Hartley kolmas.

5 minutit ja 1 ring sõita: Korjus endiselt kuues, Pentus 16.

Viimane ring: Korjus ületab finišijoone kuuendal kohal. Sten Pentus tõuseb viimase ringiga 15. kohale. Võidab Vergne.

-------------
Kevini isa Aivar Korjuse sõnul saab tänane ning pühapäevane sõit olema tõeline piin, kirjutab Õhtuleht.

"Loodame, et mõne punktikese ta ikka saab. Aga midagi kerget muidugi tulemas ei ole. Füüsiliselt on raske, üks käsi tõmbab kangeks. Aga küll ta kuidagi ära sõidab."

Koos Korjusega stardib ka Sten Pentus.

Kvalifikatsioon:

Esimese sõidu kvalifikatsioonis sai Kevin Korjus kirja 13. aja. Sten Pentus oli 16. Parimat aega näitas mõlemad treeningsõidud võitnud Jean Eric Vergne.

Treeningsõidud:

Hooaja edetabelis teist kohta hoidev Korjus sai kirja 14. aja, kaotades liidrile Jean Eric Vergnele 0,747 sekundiga. Teises treeningsõidus sai Korjus kirja 11. aja, kaotus Vergnele 0,672 sekundit.

13. aja sõitnud Sten Pentus kaotas võitjale 0,615 sekundit. Teises treeningsõidus oli Pentus 19. Kaotus Vergnele 0,963 sekundit.