Varik / Daiders (WSP Husqvarna) alustasid positiivselt juba laupäevases kvalifikatsioonis, kus nad lõpetasid sõidu Belgia-Hollandi tiimi Marvin Vanluchene / Ben van den Boogaart järel teisena. Eesti – Läti paari hea hoog jätkus ka finaalsõitudes, kus avasõidus saadi Valentin Giraud / Elvijs Mucenieks (Prantsuse – Läti) ja Vanluchene / van den Boogaart järel kolmas koht.

Hästi alustati ka teises finaalis, kuid seekord suretati neljandal kohal sõites tsikkel välja ning kuna masin ei läinud pikalt käima, siis kaotati väärt kohti ja langeti kaheksandaks. Teise sõidu kaks esimest tiimi olid samad, kes esimeses, ning kolmandaks tuli valitsev maailmameister hollandlane Etienne Bax koos lätlase Kaspars Stupelisega.

Esikoha saavutasid etapil Giraud / Mucenieks (50 punkti), teised olid Vanluchene / van den Boogaart (44 p) ja kolmandad Bax / Stupelis (36 p), kellest ainult kolme punkti kaugusele jäid Varik ja Daiders.

MM-sarja arvestuses kerkisid Varik / Daiders (57 p) viiendaks. Liidriteks tõusid Vanluchene ja van den Boogaart (84 p), kellele järgnevad Giraud / Mucenieks (75 p) ja Koen Hermans / Nicolas Musset (75 p), kes olid Prantsusmaal viiendad.

Quadidel oli heas hoos valitsev Euroopa meister Kevin Saar (Honda), kes lõpetas kvalifikatsioonis prantslase Jeremy Warnia ja poolaka Roman Gwiadza (mõlemad Yamaha) järel kolmandana. Esimeses sõidus oli Saar alguses esikolmikus, suutis seejärel veelgi kohta parandada ning võitis sõidu. Kahjuks tabas noort eestlast tehniline ebaõnn. Teise sõidu prooviringil andsid tema võistlusmasinal tagarattalaagrid järgi, mille tõttu rattad blokeerusid. Punktide korjamise mõttes läks Saar aga starti ja sai sõidust 8 punkti kirja.

Kahe sõidu kokkuvõttes saavutas etapivõidu avasõidu teisena lõpetanud Warnia (47 p), kellele järgnesid norralane Christopher Tveraen (40 p) ja inglane Harry Walker (36 p). Saar oli 33 punktiga viies. EMi üldarvestuses kerkis Saar kolmandaks.

Külgvankrite järgmine MM-etapp sõidetakse järgmisel nädalavahetusel Hispaanias, quadide järgmine etapp on aga mai alguses Ukrainas.