Esimese etapi kvalifikatsiooni Tiisler võitis ning esimese sõiduga andis ta ära vaid ühe koha, finišeerides venelase Dmitri Skljarovi taga 2 sekundiga. Teises sõidus tuli taaskord teine koht, kaotust Skljarovile 6,4 sekundit. Etapi kokkuvõttes võitis 50 punktiga Skljarov, Tiisler oli 44 punktiga teine.

Teise päeva kvalifikatsioonis polnud meie mehele taas vastast. Esimeses sõidus edestas ta venelast Denis Rjazantsevit 0,47 ja Skljarovit 1,3 sekundiga. Hooaja viimases sõidus ei andnud aga Tiisler kellelegi sõnaõigust ja võidutses 7,5 sekundilise eduga Rjazantsevi ees.

Euroopa meistriks krooniti aga 162 punktiga Hagen Sjogren. Tiisler tõusis aga hõbedale, kogudes 150 punkti.

Tiisleri kommentaar: "Võistluse korraldus ja rada olid väga tasemel ning ka minu algas eilne päev väga positiivselt. Nii treeningus, kui ka kvalifikatsioonis tuli kiireim aeg ja esimesse sõitu läksin väga hea tundega. Stardist sain minema seitsmendana ja kiirelt suutsin enda kohti parandada. Küll aga ei jagunud piisavalt kiirust, et liider alistada. Teises sõidus õnnestus start ja alustasin võitlust esimese koha eest ja vahepeal õnnestus isegi korra esimeseks tõusta. Kahjuks oli rajal palju ringiga mahajääjaid ja jäin nendest ühe taha toppama ning tänu sellele suutis Skljarov minust enne viimast ringi mööduda ja sõidu võita. Tänane päev algas samuti väga hästi, kui kvalifikatsioonis tuli jälle esimene aeg ja starti sai minna taas väga hea tundega. Esimene start ei õnnestunud mul väga hästi ja minema sain jälle seitsmendana, kuid suutsin teha palju häid möödumisi ning enne lõppu sain esimese koha kätte ja möödusin ka temast. Teine sõit algas aga väga hästi, võitsin stardi ja asusin kohe sõitu juhtima ning suutsin vahe teise kohaga kasvata 13 sekundi peale, kuid siis tegin ise eksimuse, mille tõttu kaotasin mitu kohta. Rajale tagasi saades olin seitsmes ja tuli hakata jälle võitlema, et esimene koht kätte saada. Suutsin seda teha ning päeva lõpuks tõusin poodiumi kõrgemaile astmele. Fantastiline tunne on!"