Kallio Racing tiimi sõitjaid osalevad sel aastal eelkõige Euroopa ja Soome meistrivõistlustel Superstock 600 klassis.

“Mul on hea meel, et olen saanud võimaluse sõita niivõrd tugevas tiimis ja seda eelkõige tänu H.K Investi toetusele. Kindlasti kogemuste pagas, mis kaasa tuleb, suheldes niivõrd mainekate sõitjatega, on hindamatu. Oleme hetkel esimeses treeninglaagris Hispaanias ning tiimi töö ja oskused on väga professionaalsel tasemel. Meeskonna poolt on mulle üles ehitatud Yamaha R6 ratas, mida olen nüüd testimas ning esimesed muljed on ainult positiivsed. Loodan, et selle aastaga õnnestub mul oma sõiduoskusi täiustada ning ringiaegu parandada,” ütleb Kovalenko.

Kovalenko oli eelmisel aastal Eesti meistrivõistlustel nii C kui ka Rookie 600 klassis aasta kokkuvõttes poodiumikohtadel. Algaval hooajal plaanib Kovalenko osa võtta lisaks Eestile ka Soome meistrivõistlustest ning loodab tulevikus jõuda võistlema mõnda rahvusvahelisse sarja.

“Tiimi üheks eesmärgiks on anda noortele ja andekatele sõitjatele võimaluse jõuda kõrgemale tasemele läbi meeskonna töö ja õpetuse," ütleb Mika Kallio vend Vesa. “Eelmisel hooajal jälgisin Anastassia kiiret arengut ning usun, et meie tiimis saab ta seda arengut jätkata. Olen varemgi täheldanud, et naissõitjad on püüdlikud ning valmis oma sihtmärkide nimel vaeva nägema."

Vesa Kallio poolt on püstitatud viimasel Auto24ringil toimunud võistlusel kaks rajarekordit – Superbike ja Superstock klassis.