Pühapäev algas Prantsusmaal vabatreeningutega. Eesti kuulus teise gruppi, kus Martin Leok sõitis välja 9. ja Taavi Nassar 12. koha. Justkui imeväel olid ööga terveks saanud Itaallased. Paranenud oli nii Gozzini õmmeldud käehaav kui ka Ravaglia liigesest välja käinud käsi ning nad lasti sõitma A gruppi.

Kuna väljalangenud meeskondi oli vaid kolm, siis ei toimunud B finaali. Küll aga lasti kõik nende maade mehed sõitma Prantsusmaa meistrivõistluste etapile, mis toimus vahetult enne põhisõite. Seal osalesid ka lätlased, kelle kohad jäid teise kümnesse.

Esimesse sõitu läksid meie meestest 8. kohalt Martin Leok ning 16. kohalt Rannar Uusna. Viimasele mehele peaks andma medali vapruse eest. Eelmisel päeval kukkunud ja pool päeva haiglas viibinud Uusna saabus hommikul raja äärde ratastoolis. Kukkudes olid Uusna mõlemad jalad nii kõvasti põrutada saanud, et ta ei saanud ei käia ega seista. Tahtmine oli aga suur ja mõne aja pärast laenas ta lätlastelt paar numbrit suuremad saapad ning stardis ta oligi.

Algul oli plaan, et Uusna sõidab vaid üle stardijoone, et Eesti saaks üldse riikide arvestuses koha, kuid mees oli nii vapper, et pidas rajal lõpuni vastu ning koht oli 28.

Martin Leok oli pärast esimest ringi 16nes, kuid hea sõiduga suutis paarist konkurendist mööduda ning lõppkohaks jäi 14. Prantslased tegid puhta töö ja hõivasid kõik poodiumikohad: esimene oli Thierry van den Bosch, talle järgnesid Thomas Chareyre ning noortemeeskonna liige Alexis Marie Luce.

Teises sõidus olid meie meestest stardis Taavi Nassar ja Rannar Uusna. Uusna pidas vastu taas sõidu lõpuni ja sai 26. koha. Sellega tõi ta aga eestlastele hulga vajalikke punkte! Nassar oli esimeselt ringilt tulles kaheksas ja see jäi tema kohaks ka sõidu lõppedes. Poodiumi kolm kõrgemat astet läksid kõik taas prantslastele.

Kolmandas sõidus läksid peale Leok ja Nassar. Stardid said mõlemad väga head. Esimeselt ringilt tulles oli Leok üheksas ja Nassar 19. Taavi parandas järgnevate ringidega tunduvalt kohta, kuid kahjuks siis tuli kukkumine ja ta jäi sõitjaterivi lõppu. Sõidu lõppedes jäi tema kohaks 23. Martin võitles ees väga tugevate sõitjatega ja tema koht finišilipu langedes oli 11. Sellest aga piisas, et Eesti sai kokkuvõttes 8nda koha.

Eesti meeskond täitis seega ka oma eesmärgi tulla esikümnesse. Riikide arvestuses oli Eesti kuues, kuna ees oli ka kaks noortemeeskonda. Meie sõitjad jäid oma esitustega rahule, kuid kahjuks oli seekord liiga palju ebaõnne.

Viimast sõitu juhtis algusest peale prantslane van den Bosch ja kindlustas Prantsusmaale sellega maksimaalsete punktidega 2010. aasta Rahvuste Supermoto esikoha! Teiseks tulid kokkuvõttes "vigased" itaallased, kes veel eileõhtuse seisuga ei pidanud isegi finaali saama. Kolmandaks jäid eelmise aasta võitjad sakslased, kuid seekord olid nad oma riigi eest väljas noortemeeskonnaga.