SM85 klassis tegid Eesti sõitjad puhta töö, võttes seitse esimest kohta. Avasõidu võitnud ja viimases teisena lõpetanud Karl Takk tuli tänavu Balti meistriks, sõitudes teise ja kolmanda koha saanud Hugo-Brent Freimann oli teine ning Kermo Kaldma kolmas. Teise sõidu kindlalt võitnud Aksel Pärtelpoeg maadles nii treeningutel kui ka esimeses sõidus tehniliste probleemidega ning pidi seetõttu neljanda kohaga leppima.

Supermoto masinaklassis, kus osalesid nii S1 kui Open masinaklassi sõitjad, ei leidunud vastast ajasõidu teisele mehele Patrick Palsile, kes võitis mõlemad sõidud ajasõidu kiireima ringiaja teinud Soomes elava ja Soome lipu all sõitva eestlase Eero Madissoni ees. Kahe sõidu kokkuvõttes sai kolmanda koha poolakas Jedrzej Zuralski, kes oli avasõidus neljas, kuid viimases kolmas.

Balti karikavõistluste arvestusse kuulunud S4 klassis võitis lätlane Karlis Banis mõlemad sõidud kaasmaalase Maris Apfelbaumsi ees. Kahe sõidu kokkuvõttes saavutas kolmanda koha Martin Tammetalu, kes oli sõitudes neljas ja kolmas.

Baltikumi parimad SuperMoto sõitjad suunavad oma masinad nüüd Eesti poole, kus nendega 13. mail liituvad Soome parimad, et siis osaleda juba Sivitrans Eesti meistrivõistluste esimesel etapil Tabasalu kardirajal, kus peetakse ka Soome meistrivõistluste etapp.