Karl Kruuda ja Martin Järveoja (ME3 Rally Team) on hetkel SWRC sarjas neljandal kohal ja tavapärase Škoda Fabia S2000 võistlusauto asemel on nende sõiduvahendiks auto24 Rally Estonia’l Ford Fiesta S2000.

„Otsustasime sellel rallil kasutada MM-Motorsport meeskonna teenuseid. Usun, et koostöö Markko Märtiniga annab meile hea õppetunni kiire sõidu osas. Tegime autoga sellel nädalal ka Lõuna-Eestis testi ja saime auto24 Rally Estoniaks korraliku seadistuse. Sellel rallil osalen sellepärast, et tegu on Eesti ühe parima ralliga ja see on meile ettevalmistuseks enne Soome MM-rallit. Eesmärk on lõpetada ralli kõrgel kohal ja edestada Eesti N-rühma sõitjaid. Lisaks tahaks selja taha jätta võimalikult palju välisvõistlejaid, kes sõidavad S2000 autodega,“ selgitas Karl Kruuda auto24 Rally Estonial osalemist.

Karl Kruuda ja Jimmy Joge konkurendid auto24 Rally Estonial on tugevad. Ford Fiesta S2000 autodega on stardis WRC sarjas osalevad Martin Prokop ja Dennis Kuipers, kohal on pea kõik Eesti kiiremad sõitjad N-rühmas, lisaks neile Läti ja Leedu sõitjad. Soome sõitjatest on esindatud väga kiire Jari Ketomaa, kes sõidab MML Sports meeskonna Mitsubishi Lancer EVO X R4 autoga ja taas on Eestis stardis Kari-Ali Rantala (Škoda Fabia S2000).

auto24 Rally Estonia rallipassid on eelmüügis Olerex tanklates ja Piletilevis üle Eesti ning www.piletilevi.ee ja auto24 Rally Estonia koduleheküljel www.rallyestonia.ee hinnaga 15€. Hiljem kohapealt ostes on rallipassi hind 20€.

15.-16. juulil sõidetav auto24 Rally Estonia 2011 on Eesti meistrivõistluste 4. etapp, Balti Meistrivõistluste 2. etapp, FIA Historic Euroopa Meistrivõistluste kandidaatralli ja FIA ametlik kalendriüritus. Lisainfo: www.rallyestonia.ee