Asmer sai ruudulipp.ee veebilehe andmetel viimase hetke kõne, osalemaks sarja viimasel hooaja eelsel testil, edasi loodab Asmer pääseda sõitma samas sarjas. Hetkel on Asmer küll veebilehe gpupdate.net andmetel kirjas Atech meeskonna testisõitjana.

Esimesel päeval näitas Asmer esmakordsel kohtumisel uue autoga 30 sõitja seas 26. tulemust, järgmisel päeval oli tulemus 25. Kaotus kiireimale oli vastavalt 2 ja 1,4 sekundit parimal ringil. Kindlasti tuleb arvestad asjaolu, et teistel sõitjatel oli enne Barcelonat selja taga juba neli testisessiooni.

See, et Asmer sai kutse tulla just Atech CRS meeskonna autot testima, on üsna loogiline, kui vaadata, kes meeskonna eesotsas on. David Hayle, sama mees, kelle meeskonnas Hitech Racing, tuli Asmer aastal 2007 Briti F3 meistriks. Uus tiim tekkis Hitech Junior Teami ja CRS Racing liitmisel.

GP3 sari on uus, sellel aastal alustav sari, mis suunatud noortele sõitjatele. Eesmärgiks on luua nö astmelaud GP2 sarja ja sealt edasi juba vormel-1 maailma. Sõidud toimuvad koos GP2 sarja ja enamiku vormel-1 Euroopa etappidega. Avapaugu saab sari 8.-9. mail, Barcelonas, koos esimese selle aasta Euroopa F1 etapiga.

GP3 vormeli kere on valmistanud Dallara, edasiviivaks jõuks on Renault kaheliitrine turbomootor, mis arendab 280 hobujõudu. GP3 sarjas kasutatakse Pirelli rehve.