Kvalifikatsiooni kolmas tulemus andis eelsõitudeks stardikohad esireast ning alguses läks kõik plaanipäraselt. Esimeses eelsõidus tuli teine koht ning teises eelsõidus jäi Martin neljandaks. Probleemid algasid aga kolmandas ja viimases eelsõidus, kui iirlane Ross Hayesil ütlesid viimasel ringil üles pidurid ja ta tol hetkel viiendal kohal sõitvale Martinile nii õnnetult sisse sõitis, et mõlema sõit pooleli jäi.

Viimase eelsõidu katkestamine andis Martinile esimeses finaalsõidus alles 15. stardikoha ning stardirüsinas sattus Martin avariisse, mille tulemusel ta viimaseks langes. Martin aga alla ei andnud ning sõidu jooksul õnnestus tal kuuest konkurendist mööduda ja lõpuks 22. lõpetada. Teises finaalsõidus andis Martin jällegi endast parima, kuid 13. kohast kõrgemalt enam tõusta ei õnnestunud.

Sõidu võitis prantslane Dorian Boccolacci, kes edestas teiseks jäänud Fillipos Kalesist 0,8 sekundiga. Kolmas Charles Leclerc jäi liidritest maha juba rohkem kui 4 sekundiga.

Kartdagö astub uuesti võistlustulle juba järgmisel nädalavahetusel, kui Frank ja Ralf Merilaht võistlevad Soome Meistrivõistluste kolmandal etapil Joensuus.