WSK Euro Series on CIK-FIA egiidi all peetav võistlussari, kus osaleb noorte võidusõitjate paremik üle kogu maailma. Kartdagö meeskonnas sõitev Martin Rump võistleb KF3 klassis.

Reedeses kvalifikatsioonis 59. kohaga leppima pidanud Rump leidis eelsõitudeks palju parema seadistuse ja sõidurütmi ning 20. stardikohast hoolimata lõpetas ta pidevalt esikümne piirimail. Viimasel ja otsustaval eelsõidul oli Martin veel üks ring enne lõppu kaheksas, kuid kokkupõrge konkurendiga saatis 14-aastase võidusõitja 20. positsioonile. Õnneks oli Martin eelnevates eelsõitudes suutnud endale piisavalt suure punktivaru koguda ning pääses väikesest ebaõnnest hoolimata finaalsõitudesse.

Kartdagö teine sõitja Frank Merilaht sattus eelsõitudes avariidesse, mistõttu noor sportlase võimed jäid realiseerimata. Teises eelsõidus toimunud avariis sai võistluskart nii kõvasti kannatada, et järgmises eelsõidus Merilaht startida ei saanudki. Viimase eelsõidu läbi Merilaht probleemideta ning tasuks korralik 14.koht.

Meeskonna juht Heikki Hõbemägi on Martin Rumbi finaalipääsu üle õnnelik: „Arvestades, et oleme väga noor tiim, Kartdagö jaoks on Portimao alles kolmas võistlus, on finaalipääs WSK-l kahtlemata suurepärane saavutus! Edu on taganud hea koostöö meie peamise partneri Birel Motorspordiga, meie head toetajad ja sponsorid ning kahtlemata Martini andekus ja kiire õppimisvõime. Finaal on täna veel tulekul ja kindlasti ei me seal statisti rolli.“