Sõidujärgne tehniline kontroll tuvastas, et eestlase kardi istmetugi ei vastanud nõuetele.

Nii langes kaksikvõit hollandlastele, maailma karika võitis Jordi van Moorsel. Teine Eesti esindaja Tristan Viidas sai esialgsetel andmetel 24. koha.

Esialgu võitis eestlane põneva sõidu viimases kurvis. Viimast ringi alustas Rump veel kolmandana, kuid kaks tema ees liikunud konkurenti põrkasid omavahel kokku.

Eestlane sai neist mööda ja tõusis liidriks, kuid takerdus pisut ja järgmises kurvis langes teiseks. Ent sõit polnud veel läbi - viimases kurvis tehtud möödasõiduga tõusis Martin uuesti liidriks ja ületas finišijoone esimesena.

Meie Rotax DD2 Mastersi sõitjad tegid finaalis oma parimad sõidud sellel võistlusel. Erki Lehiste lõpetas 15. ja Meelis Meemann 19. kohal. Maailma karika võitis kanadalane Scott Campbell.

Ebaõnn tabas Rotax Maxi sõitjat Aavo Talvarit. Avakurvis lükati seitsmendalt kohalt startinud eestlane rajalt välja ja kui ta asfaldile tagasi pääses, oli viisteist konkurenti möödunud. Õnneks jäi kart terveks ja maruline tagajamine tõi Talvarile lõpuks kümnenda koha. Maailma karika võitis lõuna-aafriklane Caleb Williams.