Artur Ploom Rotax Minimaxis, Fred Joonas Alliksaar Rotax Junioris ja Aavo Talvar Rotax Max klassis, on kõigil seni peetud meistrivõistluste etappidel esinenud täiseduga. Nii ka seekord.

Väga veenva võidu võttis Jüri Vips Raketitel. Steven Pärnasalu kaotas Cadetidel etapivõitja Ira Sidorkovale Venemaalt vaid 0,116 sekundiga. Micro klassi meistrivõistluste liider Georg Kõss võitis finaalsõidu vaid 0,6 sekundilise eduga Ilja Martin Udre ees. Rotax Mastersi finaalis võttis taas esikoha Eke Nurm.

Rotax Max DD2 klassis jõudis tänavu esmakordselt etapivõiduni Mario Vendla. Terve nädalavahetuse ei leidunud talle vastast. Vendla võitis kõik, mis võimalik. Kvalifikatsiooni, eelfinaali ja finaali ning tema nimele jäi ka võistluste kiireim ring. Kohe finaali stardist sööstis ta võistlejate rivi ette ja lõpetas üle 4-sekundilise eduga lähima jälitaja ees. Seni edetabeli tipus trooninud Tõnis Liigmann, Georg Vann ja Kenneth Hildebrand võitlesid koos leeduka, Simas Juodvirsisega ülejäänud poodiumikohtade eest. Lõpuks oli leeduka päralt teine koht. Finishijoonel suutis Georg Vann Kenneth Hildebrandi edestada vähem, kui 0,3 sekundiga ja tuli kolmandaks. Meistrivõistluste edetabelijuht Tõnis Liigmann pidi seekord leppima viienda kohaga.

Järgmine RAHA 24 Eesti meistrivõistluste etapp ja Balti karikavõistluste etapp kartautode ringrajasõidus sõidetakse 22.-23.juulil Rapla kardirajal.