Külvar Mandi sõnul oli tegu järjekordse FIM'i arstide koolitudega, kus oli esindatud kümne rahvuse meedikud. Koolituse, mille käigus omandati palju uut ja vajalikku, lõppedes said Filippov ja Mand esimeste Eesti arstidena FIM'i litsentsid, mis annab neile õiguse olla võistluste vastutav arst motospordi maailmameistrivõistluste ja Euroopa meistrivõistluste etappidel, lisaks loomulikult ka madalama taseme võistlustel, vahendab ruudulipp.ee.

„Varem pidime Eestis toimunud tiitlivõistluste etappidel (näit. Kiviõli MM, Türi EM) kasutama sellel kohal arste piiri tagant, Lätist, Tšehhist. Nüüd seda vajadust enam pole, saame omade jõududega hakkama. Lisaks saame ise käia välisvõistlustel, nii töötamas, kui kogemusi juurde omandamas, mis kindlasti annab meie mootorispordi võistluste korraldusse kogemust juurde. Sest lisaks meditsiinile puudutati koolitusel ka muid detaile võistluste korralduse juures," jagas Mand ruudulipp.ee veebilehele FIM'i koolituse muljeid.

Mandi sõnul annavad saadud litsentsid võimaluse meie arstidel kaasa rääkida ka FIM meditsiini paneelides, aidata kaasa asjade paremaks muutmisel ja saada sealt väärt kogemust, mida jagada Eestis. Saadud litsents kehtib kolm aastat, peale mida tuleb seda taas uuendada.