Kvalifikatsioon Mugello rajal ei alanud kõige paremini ja esimeseks sõiduks teenis Vips üheksanda stardikoha. Seevastu teine kvalifikatsioon kulges juba palju edukamalt ja Prema Powerteami sõitja kindlustas endale teiseks sõiduks neljanda stardikoha.

"Tegelikult lootsin kvalifikatsioonist veelgi edukamat, sest nii testisõitudel ja vabatreeningutel olin palju kiirem," kommenteeris Vips. "Esimeses kvalifikatsioonis tegin kiirel ringil ise väikese vea."

Avasõidus pidas eestlane konkurentidega maha mitu ägedat heitlust, aga pidi siiski finišeerima 9. kohaga. Alustanud aga teist sõitu neljandalt kohalt, tegi mees väga hea sõidu ja finišeeris kolmanda kohaga. Kuna kolmandat võistlussõitu alustavad teise sõidu esikümme pööratud järjestuses, siis pidi noor Eesti vormelisõitja startima nädalavahetuse viimasele sõidule kaheksandalt stardikohalt. Väga hea stardi teinud Vips tõusis juba esimeste kurvidega viiendaks ja peagi suutis ta oma kohta veelgi parandada ning tõusis kolmandale kohale. Nii teises kui ka kolmandas võistlussõidus saavutas Vips esikoha uustulnukate arvestuses.

"Nädalavahetusega Mugellos võib igati rahule jääda," kommenteeris Jüri Vips. "Samas, kui kvalifikatsioonid oleks paremini sujunud, oleks võinud ehk veelgi kõrgemale kohale tõusta."

Juba järgmisel nädalavahetusel sõidab Vips Saksa F4 meistrivõistluste etapil Spielbergi ringrajal Austrias.