Laupäeval toimunud kvalifikatsioonis sõidetud ringiajad andsid Vipsile esimesteks sõitudeks vastavalt kuuenda ja viienda stardikoha. Avasõidus õnnestus Vipsil võistluse käigus oma stardikohta ühe võrra parandada ja Prema Powerteami eestlasest sõitja finišeeris viiendana. Teinud teises sõidus väga hea stardi möödus Vips esmalt ühest ja siis veel teisestki konkurendist ning tõusis kolmandale kohale. Seitsme ringi järel aga sõit katkestati ühe raske avarii tõttu ja peagi tuli otsus jätta ka ülejäänud võistlus sõitmata. Vipsile kuulus seega kolmas koht. Kolmandat sõitu alustas eestlane kuuendalt kohalt, põneva võistluse käigus õnnestus mööduda kahest konkurendist ning finišeerida neljandana.

"Kvalifikatsioonis olime küll kiired ja kindlasti oleks võinud stardikohad paremad olla, aga kiirel ringil sattus palju liiklust olema," sõnas Vips. "Sõidud iseenesest tulid hästi välja, sest suutsin igas sõidus oma kohta parandada. Kolmandas sõidus teenisin tegelikult samuti kolmanda koha punktid, sest minust ees lõpetanud sõitja ei osale punktiarvestuses. Tähtis oli see, et punktiedu lähimate rivaalide ees kasvas."

Kokkuvõttes jätkab Vips meistrisarja liidrina, kui sõitmata on veel kaks etappi. Järgmine Saksamaa F4 sarja etapp toimub septembri keskpaigas.