Vallelunga ringrajal toimunud etapil näitas ringrajasõitja suurepärast kiirust juba kvalifikatsioonis, kui saavutas mõlemas ajasõidus parima ringiraja ja sellega ka parimad stardikohad esimesteks võistlussõitudeks.

Esimene sõit laupäeval algas kergelt märjal rajal ja need, kes alustasid kuiva ilma rehvidega, sealhulgas ka Prema Powerteami sõitjad, olid sunnitud vihmasaju tihenedes veidi kohti loovutama. Ja nii lõpetas Jüri Vips võistluse neljanda kohaga, aga oli parim uustulnukate arvestuses. Pühapäeval toimunud teise sõidu stardis möödus Vipsist tema tiimikaaslane Mick Schumacher ja kaks Prema Powerteami sõitjat kihutasid selles järjestuses kuni finišini. Eestlane tõusis poodiumi teisele astmele ja teenis taas esikoha uustulnukate arvestuses. Kolmandat sõitu alustati esikümne osas teise sõidu tulemuste pööratud järjestuses ehk seega startis mees üheksandalt kohalt. Avariidega alanud sõidul trügiti ka Vips rajalt välja ja seetõttu finišeeris ta teises kümnes.

"Esimeses sõidus läksime rehvidega pisut alt, aga seda arvesse võttes oli tulemus siiski hea," kommenteeris Vips. "Teiseks sõiduks polnud raja see pool, kust mina startisin, öise vihma järel veel päris ära kuivanud ja seetõttu õnnestus tiimikaaslasel minust mööduda. Nädalavahetusest jäi positiivsele poolele kindlasti kaks kvalifikatsioonivõitu, üks poodiumikoht ja kaks esikohta uustulnukate arvestuses."