Imolas sõidetud eelviimase etapi kvalifikatsioonis teenis Jüri Vips esimesteks sõitudeks neljanda ja kaheksanda stardikoha. Avasõidus tegi eestlane väga hea stardi, tõustes esmalt kolmandale kohale ja möödudes peagi veel ühest konkurendist. Finišijoone ületas Jüri Vips teisel kohal ja oli parim uustulnukate arvestuses.

Teises sõidus tegi Vips taas ilusa stardi ja kerkis kiirelt kolmandaks. Heitluses teise koha pärast aga lõikas konkurent talle ootamatult ette ja kerges kokkupõrkes sai viga Vipsi auto esitiib. Boksipeatus kukutas noore piloodi teise kümne lõppu. Kahjuks starditakse kolmandas sõidus vastavalt teise sõidu tulemustele ja nii pidi eestlane alustama võistlust 19. stardikohalt. Mitmeid möödasõite teinud Vips ületas finišijoone üheksandana, aga mitmete konkurentide karistuste tõttu teenis lõpuks seitsmenda koha punktid.

"Päris rahul ei saanud kvalifikatsiooniga siiski olla, sest vahe parimaga oli veidi suur," kommenteeris Vips. "Esimene sõit kulges väga hästi ja kui enne lõppu poleks ühe avarii tõttu rajale tulnud ohutusauto, oleks ehk võinud ka võidu pärast heidelda. Teises sõidus võitlesin teise koha pärast, aga konkurent rikkus sõidu. Kolmas sõit kulges väga hästi ja rivaalide karistuste järel teenisin lõpuks seitsmenda koha punktid. Kahju, et see teine sõit nädalavahetuse ära rikkus, sest kiirus oli väga hea ja seda näitas ka uus rajarekord."

Järgmisel nädalavahetusel stardib Vips Saksamaa F4 meistrisarja viimasel etapil.