Hungaroringil toimunud etapi avasõitu alustas Motopark võistkonna sõitja Jüri Vips 10. kohalt ja tõusis hea stardiga kiirelt kuuendaks. Möödumisvõimalusi Hungaroringil napib ja nii kihutas Vips kuuendal kohal kuni finišini. Teises kvalifikatsioonis, mis määras stardikohad nädalavahetuse teiseks ja kolmandaks võistlussõiduks sõitis Vips välja ringiajad, mis andsid talle vastavalt 12. ja 8. stardikoha pühapäevasteks sõitudeks.

Teise sõidu stardis oli Vipsil probleeme piduritega, mistõttu oli sunnitud korraks mootori välja lülitama ja nii langes eestlane langes viimaseks, kust kõrgemale kui 17. koht polnud võimalik tõusta. Seevastu viiimases sõidus tegi Jüri Vips taas suurepärase stardi ja tõusis kaheksandalt kohalt neljandaks. Seejärel pidas Vips maha ägeda heitluse tema ees sõitnud Mick Schumacheriga kolmandale kohale, aga möödasõiduks võimalust ei tekkinud ning Vips finišeeris neljandana, teenides teise koha uustulnukate arvestuses.

Jüri Vips: "Kindlasti oleks võinud ka paremini minna, aga punktisaagi poolest oli nädalavahetus igati korralik. Reedene päev oli veidi kehvavõitu, sest auto polnud kõige parem ja ka ise tegin paar väikest viga. Aga siis võtsime samm sammu haaval, saime ka auto paremaks ja iga sessiooniga läksin aina kiiremaks. Teise sõidu start läks veidi nässu pidurite tõttu. Kolmandas sõidus kulges kõik väga hästi. Tõusin küll kaks korda uustulnukate arvestuses poodiumile, aga parem oleks ikka nö päris poodiumile jõuda."