Vips näitas reedeses kvalifikatsioonis neljandat aega. Esimeses sõidus suutis ta aga mööduda kolmest konkurendist ning ületada finišijoone esimesena, 2,122 sekundit enne lähimat jälitajat, taanlast Nicklas Nielseni.

"Milline suurepärane start hooajale! Olen väga rahul, et kõik läks hästi," ütles Vips, kes möödus Nielsenist alles otsustavatel hetkedel. "See möödumine mulle võidu tõigi! Tahame sel aastal võtta nii palju punkte kui võimalik."

Ajasõidu võitnud brasiillane Felipe Drugovich jäi stardis magama ning lasi Vipsi ja Nielseni mööda. Nielsen kasvatas iga ringiga eduseisu ning Vips rebis end ülejäänud jälitajatest lahti. Pärast turvaauto rajal käimist õnnestus Vipsil Nielseni tempoga kaasas püsida ning kolm minutit enne sõidu lõppu temast mööduda.

Teises sõidus võttis esikohalt alustanud Nielsen võidu ja Vips lõpetas neljandana - samal positsioonil, kust ta startis. Tänases kell 12.45 algavas sõidus pööratakse esimese sõidu järjestus Top 10-s pahupidi, mis tähendab eestlasele kümnendat stardikohta.