Quad 100 ja 200 klassi avasõidu võitis kindlalt väiksemal quadil võistelnud Joosep Eesmäe, kes edestas lätlaseid Atis Bredsi ja Matiss Palevicsit vastavalt 8,1 ja 9,6 sekundiga. Ülejäänud eestlastest lõpetasid Cris Sten Kutti kuuendal, pool sõitu esiviisikus sõitnud, kuid siis vea teinud ja kohti kaotanud Robert Lihtsa üheksandal ja Sten Salujõe kümnendal kohal.

Teises sõidus oli aga parim Lihtsa, kellele Palevics kaotas 3,2 sekundiga, kolmandaks tulnud avasõidu neljas poiss Arturs Baltgalvis, jäi võidumehele alla juba poole minutiga. Eesmäe eksis sõidu algfaasis ja jäi viimaseks, kuid hoolimata sellest suutis ta end lõpuks siiski neljandaks sõita. Kuttile ja Salujõele märgiti seitsmes ja kaheksas koht.

Quad 200 esikolmiku moodustasid lätlased Palevics (50 p), Baltgalvis (44 p) ja Emils Sigajevs (40 p). Quad 100 arvestuses võttis aga võidu Eesmäe, kes kogus 47, teiseks tuli Breds (42 p), kellest punkti kaugusele jäi kolmanda koha saanud Lihtsa. Kutti oli selles klassis 38 punktiga neljas ja Salujõe (31 p) viies.

Kõige väiksematel quadidel Quad 50 klassis sõideti kehvade tingimuste tõttu ainult üks sõit, milles osutus kiireimaks lätlane Markuss Augustovskis, kes edestas Karlis Neijat poole minutiga. Kolmandaks sõitis end klassi ainus eestlane Tanel Põdra, tema jäi võitjale alla ühe ringiga.