Kokku oli eestlasi Belgias stardis kaks, mõlemad EM-etapil Super 1600 klassis. Lisaks Ligurile veel Siim Saluri. Eesti mehed näitasid laupäeval esimeses ja teises eelsõidus väga head minekut, Ligur oli 4. kohal ja Saluri 8. ja 10. kohal. Kolmandas eelsõidus pühapäeva hommikul oli Ligur 5. kohal ja Saluri langes kahjuks 19. kohale. Saluri kehva sõidu taga olid käigukastiprobleemid, mistõttu ei osalenud ta enam ka neljandas eelsõidus.

Nelja eelsõidu kokkuvõttes oli liider Läti sõitja Janis Baumanis, Ligur oli 3. kohal ja Saluri 19. kohal. Ligur ja Baumanis olid ühes poolfinaalis, mille võitis Baumanis ja Ligur oli kolmas. See tagas talle edasipääsu finaali. Finaalis lõpetas Ligur väga hea sõidu ja kolmanda kohaga, mis on ajalooline tulemus – keegi eestlastest pole varem rallikrossi Euroopa meistrivõistlustel poodiumile pääsenud. Tegu pole kindlasti juhusega, Soome etapil oli Ligur neljas ja Rootsis viies.

"See oli meile üsna täiuslik nädalavahetus, autoga probleeme ei olnud ja ise ka suuremaid vigu ei teinud. Poolfinaalis küll üks eksimus oli, kuid see ei mõjutanud tulemust. Finaalis startisin viiendalt kohalt, esimese ringi lõpuks olin tõusnud neljandaks ja eduka taktikaga jokker ringi läbimisel, tõusin kolmandaks. Hea oli ka see, et suutsime kahe esimese mehega liikuda samas tempos," rääkis Ligur.

Finaali võitis Baumanis, teine oli Timur Shigabutdinov. Meistrivõistluste üldarvestuses on Janno Ligur 9. kohal.