Enda kvalifikatsioonigrupi sõidus sai Mägi (Kawasaki) stardivõidu ja lõpetas võistluse esimese etapi võitnud Filip Bengtssoni (KTM) järel teisena.

Esimeses finaalsõidus oli Mägi stardist minnes kolmas ja neljandaks ringiks oli eestlane tõusnud teiseks, kus ta ka sõidu lõpetas. Vahe võitja Bengtssoniga jäi lõpuks 14,2 sekundit. Kolmandana lõpujoone ületanud Rickard Sandberg (Kawasaki) kaotas Mägile omakorda 20,5 sekundit.

Teises sõidus sai Mägi analoogselt esimesele hea stardi ja oli esimese ringi järel kolmas. Paari ringiga suutis ta teiseks tõusta ja võitles ülejäänud distantsist avasõidu viienda mehe Kim Lindströmiga (KTM) teisele kohale, mis lõppes seekord rootslase võiduga. Lõpujoonel edestas Lindstöm eestlast 1,3 sekundiga. Sõidu võitis jälle Bengtsson, kellele Lindström kaotas 15,5 sekundit.

Kahe sõidu kokkvõttes kuulus etapivõit Bengtssonile (50 p) Mägi (42 p) ja Lindströmi (38 p) ees. Rootsi meistrivõistlustel jätkab maksimupunktidega (100 p) liidrina Bengtsson, Lindström on teine (76 p) ja Mägi tõusis tänu Tibro tulemusele kolmandaks (74 p).

"Alustasin teist päeva rahuliku tunde pealt, teades oma võimalusi konkurentide suhtes. Hea start ja enda tehniline sõit võisid tagada koha poodiumil. Esimeses sõidus suutsin päris kiiresti teiseks tõusta ja lõpuni head sõitu teha. Võib öelda, et see oli minu selle hooaja kõige parem esitus. Teise sõidu stardivõit oli käeulatuses, kuid kurviga rikkusin enda võimalused. Alustasin neljandalt kohalt ja tõusin taaskord kiirelt teiseks. Seekord oli taga liiklus palju tihedam. Koos kolmanda mehega võitlesime positsiooni eest viimase ringini. Kahjuks pidin enne finishit alla vanduma, kuid sõit oli igati korralik. Väike viga liivasektoris maksis kätte. Kokkuvõttes on see esimene top3 finish ja parim tulemus minu Rootsi meistrivõistluste ajaloos," rääkis Mägi, kes stardib juba eeloleval nädalavahetusel Soome meistrivõistluste etapil Poris.