Hirvonen teeb oma karjääri viimase sõidu pooleteise nädala pärast peetaval Walesi rallil, kus ka Tänak WRC autoga stardib.

"Mikko ja Jarmo Lehtinen (kaardilugeja) on tiimile aastate jooksul andnud nii palju ning meil on koos veedetud ajast väga palju häid mälestusi. Nad moodustasid ühe rallimaailma edukaima sõitjatepaari ning me ei tohiks unustada nende talenti, sihikindlust ja pühendumist," rääkis M-Spordi pressiteates tiimipealik Malcolm Wilson.

"Meie ustest on läbi käinud palju ekipaaže, kuid vähesed on niivõrd esile tõusnud nagu Mikko ja Jarmo, kes on alati olnud tiimis tohutult populaarsed. Tänan neid kõige eest, mis me koos saavutanud oleme ning soovin neile edaspidiseks palju kordaminekuid ja õnne."

Hirvonen sõnas: "Mul on nendest 13 aastast uskumatud mälestused. Olen saanud oma lapsepõlveunistused teoks teha. Olen reisinud ümber maailma, kohtunud hämmastavate inimestega ja nautinud igat võistlust, olles kõrvuti sõitnud kogenud tippsõitjatega. Olen saanud mõned võidud ja kaotused, kuid jään neid hetki kindlasti kogu ülejäänud elu naerulsui meenutama."

Wilson on öelnud, et ühe põhisõitjana jätkab tiimis britt Elfyn Evans, kuid teine koht on veel lahtine. Kandidaatideks sellele kohale peetakse Ott Tänakut, Jevgeni Novikovi, Mads Östbergi ja Henning Solbergi.