25-aastane Tartu Kalevi veemotoklubi all võistlev Haugasmägi võitis sarnaselt eilsele kahele esimesele sõidule ka tänase kolmanda võistlussõidu. Kolmest sõidust saadud maksimumpunktidega ei pidanud ta neljandasse sõitu enam minema. Viimases sõidus ei osalenud ka teiseks jäänud poolakast põhikonkurent Cezary Strumnik.

„Tänane päev läks ootuspärasest palju paremini, kuigi olime valmis keeruliseks võistluseks,“ ütles Haugasmägi. „Tuul oli täna teiselt poolt, ilm oli vaiksem kui eile ja kolmas sõit oli meie jaoks kõige lihtsam. Sain teha rahulikult oma sõitu. Poolakas üritas rünnata ainult esimese ringi, hiljem mitte.“

Kolmes esimeses võistlussõidus kolmanda ja neljandas teise koha saanud Billy Allen (USA) astus ka tänavu Haugasmäe ja Strumniku järel poodiumi kolmandale astmele.

Slesinis tiitlivõistluste debüüdi teinud teine eestlane Rene Suuk tegi vaatamata eilse õnnetuse tõttu saamata jäänud punktidele täna väga korraliku võistluse. Kolmandas sõidus oli ta seitsmes, neljandas aga suutis välja sõita kolmanda koha ning hoida selja taga paljud suurte kogemustega võidusõitjad.

„Kuues järjestikune maailmameistritiitel kõlab absurdselt, kui see kõva häälega välja öelda,“ kommenteeris Haugasmägi oma saavutust. „Kuigi tänavune poodium on täpselt sama, mis eelmiselgi aastal, oli seekord stardis mitmeid uusi võistlejaid. Näiteks rootslaste tugev tulemus oli meie jaoks suur üllatus,“ kirjeldas ta arenguid paadiklassis, kus Eesti veemotosportlased on läbi aegade enim tiitlivõistluste medaleid võitnud.