Monster Energy MX1 klassis oli heas hoos Harri Kullas (Husqvarna, Pärnu MC), kes sõitis juba kvalifikatsioonis välja kiireima ringiaja, edestades teise aja teinud Tanel Leoki (Husqvarna, Sõmerpalu MK) parimat aega 0,2 sekundiga. Ülejäänud konkurentide ringid olid juba poolteist ja enam sekundit aeglasemad.

Kullase hea minek jätkus ka finaalsõitudes. Avasõidus pääses ta kohe esimeseks ning edu enam käest ei lasknud. Enamus distantsist sõitis teisena Leok, kes võttis ka lõpuks kindla teise koha ning kolmandana ületas lõpujoone Erki Kahro (KTM, SJT Kahro Racing). Teine sõit kulges sarnaselt esimesele, kus Kullas pääses kohe ette ja võitis sõidu kindlalt Leoki ja Kahro ees.

Kahe sõidu kokkuvõttes oli etapi esikolmik seega Kullas (50 punkti), Leok (44 p) ja Kahro (40 p), meistrivõistluste liidrina jätkab aga Leok.

MX2 klassis heitlesid avasõidus esikohale Andero Lusbo (Husqvarna, Sõmerpalu MK) ja Karel Kutsar (KTM, Estonian Express Racing Team). Lusbo tegi küll parema stardi ja juhtis sõitu mõned ringid, kuid siis sai Kutsar oma tahtmise ning tõusis ise liidrikohale, mida ta ka ruudulise lipu langemiseni ei loovutanud. Kolmandana ületas lõpujoone enamus sõidust samal kohal kihutanud Aigar Leok (Yamaha, Sõmerpalu MK).

Teist sõitu asus juhtima Leok, kuid peagi möödus temast Lusbo, kes võttis lõpuks ka kindla võidu. Kutsar eksis sõidu alguses ning kaotas kohti, kuid kiiret sõitu tehes möödus ta lõpuks Leokist ja sai teise koha.

Etapi võitis tänu teisele sõidule Lusbo, kes kogus Kutsariga võrdselt 47 punkti, Leok oli 40 punktiga kolmas. Meistrivõistluseid juhib enne viimast etappi aga Kutsar.

Samades sõitudes osalenud MX125 klassis võidutses Jörgen-Matthias Talviku (Yamaha, Pärnu MC), kellele järgnesid lätlane Ralfs Edgars Ozalins (Husqvarna) ja venelane Ilya Pavliv (KTM). Talviku juhib enne finaaletappi meistrivõistluseid.

85cc klassis võitlesid esikohale mõlemas sõidus lätlane Karlis Reišulis (KTM) ja Martin Michelis (KTM, RedMoto Racing) ning kummaski suutis meie lõunanaaber Michelist napilt edestada. Head sõidud tegi ka Romeo Karu (KTM, KTM Racing Estonia), kes sai mõlemast sõidust kolmandad kohad. Etapi võitis seega Reišulis meistrivõistluste liidri Michelise ja Karu ees.

Masinaklassis 65cc võitis etapi 85ste parima vend Janis Reišulis (Husqvarna), kes esimesest sõidust võttis kindla võidu Romeo Pikandi (KTM, Viljandi VMK) ees, kuid teises suutis alles viimasel ringil Pikandi alistada. Kahe sõidu kokkuvõttes sai kolmanda koha sõitudes samal kohal lõpetanud Richard Paat (KTM, AYR Racing Team). Viimasele etapile läheb liidrina vastu aga Pikand.

Kõige väiksemas 50cc klassis võttis etapivõidu sõidud esimese ja teisena lõpetanud Marten Raud (KTM, Viljandi VMK). Teise koha sai lätlane Toms Dankers (KTM), kes oli avasõidus kolmas, kuid võitis viimase. Poodiumi madalaimale astmele tõusis Aigar Leoki poeg Lucas (Husqvarna, Sõmerpalu MK), tema sai sõitudest vastavalt teise ja kolmanda koha.

Eesti meistriks tuli kahe etapi kokkuvõttes Dankers (95), hõbeda sai Raud (89 p) ja pronksi tänu Kiviõli etapile Leok (74 p), kes möödus 3 punktiga Leslie Pullerist (Husqvarna, Pärnu MC), tema oli Kiviõlis kokku neljas.

Veteranide arvestuses võitis mõlemad sõidud venelane Mikhail Samarskiy (KTM), kes suutis kummaski napilt edestada Tarmo Jaasi-Tamme (KTM, MK K&K). Kolmandana ületas võidukihutamistes lõpujoone Ivo Meltsas (KTM). Meistrivõistluste viimasele etapile läheb liidrina vastu Jaasi-Tamm.

Homme on Kiviõlis võistlustules külgvankrid ja quadid. Võistluste pidulik avamine ja võistlejate koosolek algab stardiväljakul kell 11:00 ning esimene start antakse 11:30. Krossi vaatamise vahepeal saavad kõik ka vastavatud uut ja vägevat kogupere elamusparki külastada, mis asub krossiraja vahetusläheduses ja on avatud kell 11-19.