MX1 klassi esimese sõidu võitis kvalifikatsiooni kiireim Jevgeni Bobrõšev (Honda) uusmeremaalase Ben Townley ja rootslase Filip Bengtssoni (mõlemad Suzuki) ees, kelle järel lõpetas kvalifikatsioonis kaheksanda aja sõitnud Harri Kullas (KTM). Teises sõidus oli taas parim Bobrõšev, teiseks sõitis end seekord Bengtsson ja kolmandaks jälle hea sõidu teinud Kullas.
Etapi kokkuvõttes võitis Bobrõšev 50 punktiga, teine oli Bengtsson (42 p) ja kolmas Kullas (38 p).

MX2 klassisis ei leidunud vastast MM-i ülivõimsale liidrile hollandlasele Jeffrey Herlingsile (KTM), kes oli kiireim nii kvalifikatsioonis kui ka kummaski võistlussõidus. 50 punkti kogunud Herlingsile järgnes kokkuvõttes mõlemas sõidus samuti teise koha saanud venelane Aleksandr Tonkov (Yamaha, 44 p) ning kahe sõidu tulemusena oli kolmas šveitslane Jeremy Seewer (Suzuki, 35 p). Klassi ainus eestlane Hardi Roosiorg (KTM), kellel on ka pühapäeval sünnipäev, näitas kvalifikatsioonis 25-ndat aegam, kuid sõitudes läks tal paremini ning ta lõpetas need vastavalt 17. ja 19. kohal, mis andsid talle kokku 6 punktiga 20. koha.

85cc masinaklassis oli Eesti poiss Egert Pihlak (KTM) kvalifikatsioonis 32., esimesest sõidust tuli tal 23. ja teisest 33. koht ning ta oli 2 punktiga kokkuvõttes 32. Päeva esikolmiku moodustasid rootslane Emil Jönrup (KTM, 45 p), venelane Maksim Kraev (KTM, 38 p) ja hungarlane Adam Kovacs (KTM, 33 p).

Hollandi meistrivõistluste järgmine etapp sõidetakse 24. aprillil Milli rajal, kuid enne seda võib Kullast ja Roosiorgu näha Hollandis võistlemas 28. märtsil Valkeswaardis, kus toimub hooaja kolmas MM-etapp.