Pühapäeval Eesti Veemoto Liidu avaldatud pressiteate kohaselt viibis Alex veel haigla intentsiivraviosakonnas. Alaliidu president Vahur Joala ütles õhtul "Aktuaalsele Kaamerale", et infot mehe seisundi kohta jagatakse nüüdsest vaid perekonnale. Samade sõnade juurde jäi Joala ka täna Delfiga vesteldes, lisades, et võistluse korraldajaid teavitatakse edaspidi vaid surma puhul.

Alexi seisundi kohta ei jaganud infot ka Põhja-Eesti Regionaalhaigla. Delfi vastavasisulise küsimuse peale saatis PERH-i kommunikatsiooniteenistuse juhataja Hede Luik järgmise vastuse: "Terviseandmed on delikaatsed isikuandmed, mida saab avaldada vaid isiku enda kirjalikul loal."

Mario Alexi viimane avalik Facebooki postitus tehti teisipäeval, 24. juulil, milles ta teatab, et viimane EM-i eelne test oli edukas ning ta on valmis oma järgmiseks stardiks.

Saksamaa veemotoliit pole Alexi õnnetust oma kodulehel kajastanud.

Eesti Veemoto Liidu juhatuse liige Algo Kuus avaldas Õhtulehele, et sakslasel on kaelalülimurd ning talle tehakse täna operatsioon.

"Ta maandus halvasti ja ütleme nii, et kael sai haiget, ehk hetkel on kaelalülimurd. Kõige kurvem tagajärg võib olla, et ta ei tulegi sellest välja, aga hetkel veel lootus on ja lootus elab. Kõik sõltub sellest, kas operatsioon õnnestub," sõnas ta.