Ta lõpetas vigastusest tingitud neljakuise võistluspausi Austrias Red Bull Ringil, kus läinud nädalavahetusel peeti vormel-Renault ALPS-sarja järjekordsed etapid. Hans sattus mõlemas sõidus kokkupõrkesse ning lõpetas vastavalt 18. ja 13. kohal, kuid treeningutel ja kvalifikatsioonis näidatud kiirus kinnitas, et kevadine hea vorm pole sugugi kadunud.

Red Bull Ringil (varem tuntud kui A1 Ring ja veel varem Österreichring) näitas sügisilm oma ebameeldivat nägu – suure osa võistlusnädalavahetusest oli rada märg. Reedesel treeningpäeval sadas lausa nii hullusti, et autodel kippus vesiliug tekkima isegi sirgel sõites. Esimesel treeningul kuulus Koiranen Motorspordi värvides võistlev Villemi algul kiiremate sekka, kuid siis sõitis rajalt välja. Kuivaval rajal suutsid paljud konkurendid oma ringiaega parandada ning seetõttu jäi Hansu koht tagasihoidlikuks. Teine treening läks auto üleujutatud elektrisüsteemi nahka, viimasel (kus sessioon korduvalt katkestati punase lipuga) aga sai noormees kirja neljanda aja.

Kollased ja punased lipud segasid ka kvalifikatsiooni. Hansu viimane, kõige kiirem ring, kus tal olid vaheajad liidritega samast mastist, jäigi seetõttu pooleli. Niiskel rajal õnnestus kaks enam-vähem korralikku ringi siiski läbida, need andsid laupäevaks 9. ja pühapäevaks 6. stardikoha.

Laupäevase etapi stardiks oli sõidujoon asfaldil kuivanud ja seetõttu alustasid kõik slikkrehvidel. Villemi tõusis stardiga kaks kohta ja üritas kolmandas kurvis mööduda Nicola de Valist, kuid sattus seejuures niiskele rajaosale. Järgnes piruett, lisaks sõitis Oscar Tunjo Hansule küljelt sisse ja lõhkus auto esitiiva. Tagatipuks jäid masinad veel teineteise külge kinni ning Hans langes viimasele ehk 26. kohale. Poolpidune auto oli väga halvasti juhitav ning kui sõidu lõpus hakkas taas vihma sadama ja võistlus punase lipuga peatati, oli Villemi parasjagu 18. kohal.

Pühapäeval oli rada esimest korda kogu nädalavahetuse jooksul täiesti kuiv. Seekord kulges sõit viperusteta neljanda kurvini, siis hakkasid Hans ja Tunjo de Valist (taas!) mööduma. Viimased kaks aga põrkasid omavahel kokku ning avarii vältimiseks pidi Hans ette võtma pika teekonna üle kruusavälja. Taas tuli tagaajamist alustada viimaselt kohalt, õnneks oli auto seekord terve. Tubli sõiduga tõusiski ta lõpuks 13. kohale. Tulemus pole teab mis hiilgav, aga vähemalt sai möödasõite kõvasti hatjutada.

Järgmine ALPS-sarja etapp toimub 6.-7. oktoobril Itaalias Mugellos, vahepeal aga läheb Hans Villemi starti ka eurosarja etappidel Paul Ricardis (29.-30. septembril).

Tulemused (Vormel-Renault 2.0 ALPS)

9. etapp, Red Bull Ring, 1. september

1. Daniil Kvjat (RUS, Koiranen)
2. William Vermont (F, Arta) +5,585
3. Esteban Ocon (F, Koiranen) +7,479
...
18. Hans Villemi (EST, Koiranen) +1.04,750

10. etapp, Red Bull Ring, 2. september

1. Daniil Kvjat (RUS, Koiranen)
2. Melville McKee (GB, Interwetten) +7,751
3. Esteban Ocon (F, Koiranen) +10,270
...
13. Hans Villemi (EST, Koiranen) +26,781

Sarja punktiseis (10/14)

1. Norman Nato (F, RC Formula) 142
2. Paul-Loup Chatin (F, Tech1) 127
3. Daniil Kvjat (RUS, Koiranen) 97
...
18. Hans Villemi (EST, Koiranen) 4