Hooaja kokkuvõttes sai Hanno Velt Eesti meistritiitli klassis Superbike, kus hõbeda sai Kalev Teesalu ja kolmas oli Miitri Suhonen Soomest.

Hanno Velt: „Peale kolme aasta pikkust võistluspausi osalesin taas Eesti- ja Balti meistrivõistluste etappidel Eestis, Lätis ja Leedus. Uue 1000 kuubikulise Kawasaki superbike’iga õnnestus hooajal võita kolm võistlust, korra ka poodiumil teine olla. Viimased kaks etappi toimusid uuel rekonstrueeritud Audru ringrajal, mis on super maailmarada võistlejatele ja hästi jälgitav pealtvaatajatele. Audru avavõistlusel septembri alguses sõitsin välja esmase absoluutse rajarekordi mootorratastele ja võitsin Superbikede võidusõidu. Läinud nädalavahetusel parandasin enda nimel olevat rajarekordit ja uus mootorrataste rajarekord on 1,17,543, keskmine kiirus 147,170km/h. Viimase võistluse võiduga saavutasin Eesti- ja Balti meistritiitli Superbikede klassis. Konkurente oli Pärnu võistlustel osalemas Soomest, Lätist, Leedust ja Eestist. Ei mäletagi, millal viimati nii palju osalejaid on motoringrajavõistlustel olnud kui nüüd kahel viimasele Audru etapil. Tase on tõusmas ja usun, et tulevikus on meil peale kasvamas noorem põlvkond peale, kes suudab ka kiiresti sõita mujal maailmaradadel. Loodan, et tulevikus on meil 150 aktiivset motovõistlejat. Avavõistlusel oli osalejaid 105 ja tuleval hooajal see kasvab kindlasti. Audru rada toob asjaarmastajad, tänavasõitjad rajale ja pealtvaatajad raja äärde. Tänan oma sponsoreid , kohtumiseni 2013 hooajal.“

Superstock 600 klassis tuli Eesti meistriks Martin Pärtelpoeg, hõbeda teenis Taavi Ross ja pronksi sai Kristian Beljajev. Külgvankrite klassis krooniti Eesti meistriteks Juha Nikkanen ja Sami Pitkonen, teise koha said Eero Pärm ja Peeter Küüt ning kolmandad olid Tarmo Tempel ja Priit Kass.

Karikasarja klassis Rookie 1000 oli esikolmik järgmine: Hardi Väljamäe, Priit Mets ja Raul Kaidro. Rookie 600 klassis aga Miisa Suhonen, Gerrit Väät ja Egon Peterson. Tänavaklassis C-klass oli parim Erkki Maripuu, teine Erkki Ankro ja kolmas Ergo Maanlaht.