Eestile tõi laupäeval väärt esikoha Hannes Soomer (Honda), kes võitis Superstock 600 sõidu ja püstitas ka 600ste uueks ringirekordiks 1:15,909. Teiseks sõitis end soomlane Valter Patronen (Suzuki) ja kolmandaks Kristian Beljaev (Yamaha). Enda ringiaega tunduvalt parandanud Maarja Noorak (Yamaha) oli 12. B klassis võistelnud Kaiko Kolkanen (Suzuki) sai teise koha ning tehnikamuredega kimpus olnud Anastassia Kovalenko (Yamaha) oli 7. Soomer oli võidukas ka pühapäeval edestades kindlalt Aki Valkilat (Kawasaki) ja Ilari Niemineni (Triumph). Beljaev oli seekord 5. ja Noorak 10. B klassis sai Kolkanen soomlase Miikka Kuosmaneni (Yamaha) järel jälle teise koha, Kovalenko oli 6.

Superbike klassis oli laupäeval, kui esikolmikusse sõitsid end Ville Valtonen (Kawasaki), Tapio Pirilä ja Sami Vieltojärvi (mõlemad BMW), ainus eestlane Aivar Osa (Yamaha) 9. Superbike B klassis sõitis end poodiumile aga Aivo Avik (BMW), kes sai Markus Veistola (BMW) järel teise koha, kusjuures kahte esimest eraldas ainult ülinapp 0,096 sekundit. Klassi teine eestlane Janno Pilt (Kawasaki) sai 5. koha. Pühapäevases sõidus võitis taas Valtonen Pirilä ees ja kolmandaks sõitis end Jani Kopponen (BMW), Osa sai selles sõidus 6. koha, B klassis oli aga Avik 3. ja Pilt 5.

Külgvankritel oli parim Eesti meeskond laupäeval Tarmo Tempel – Silver Kuusk (Suzuki), kes ületasid lõpujoone viiendana, Tiit Aruvee – Ats Kuuseoja (Suzuki) olid 8. ning teised meeskonnad tulemust kirja ei saanud. Pühapäeval parandasid mõlemad Eesti meeskonnad oma tulemust ning Tempel – Kuusk said seekord 4., Aruvee – Kuuseoja 7. koha.

Laupäeval toimunud harrastajate StarService Cup sõidus oli Jüri Randla (Yamaha) 7. Pühapäeval peetud ajalooliste Classic tsiklite võidusõidus oli Urmo Kadakas (Vihur CZ) 4., Andres Jaanisoo (Vihur CZ) 6. ja Peeter Koval (Vihur Rotax 125) 10.

Eesti motoringraja meistrivõistlused jätkuvad aga 29. ja 30. augustil osaliselt renoveeritud Bikernieki ringrajal Lätis.