„See oli mulle esimene kord superspordi Ten Kate Honda CBR600RR proovida, millega võidu hakkan sõitma, ja esimesed muljed on väga head. Meil jäid küll osad asjad proovimata, aga see aeg mis saime rajal olla, näitas et suund on õige. Ringiajad olid juba väga head. Meeskond töötab hästi ja testiga sai selgeks, et suudame infot, mis meile mootorrattaga eelnevatest aastatest kaasa tuli väga hästi ära kasutada,“ võttis noor eestlane esmamuljed pärast Aragoni teste kokku.

Soomer osaleb kõigil üheksal World Supersport sarja Euroopas sõidetaval etapil. Võrreldes veebruaris peetud testidega oli kõige suurem muutus just mootorratta osas - K-tech vedrustus, superspordi mootor ja elektroonika ning samuti ka jalarauad ja lenksud.

Kolmest testipäevast kahel osalenud Soomer sai lisaks mootorrattale aimu ka Wil Sport Racedays meeskonna tööst ning jäi nähtu ja proovituga väga rahule. „Kuna meil jäi üks päev sõitmata, siis jääb natuke rohkem tööd võidusõidu nädalavahetuse reede peale, aga alustame ikkagi väga heast kohast ja olen hooaja osas optimistlik,“ märkis Soomer.

World Supersport sarjas jagatakse MM-punkte kõigile, kuid lisaks peetakse eraldi arvestust võistlejatele, kes osalevad vaid Euroopa etappidel. Hooaja lõpus antakse välja kaks meistritiitlit nii World kui European arvestuse parimale.

World Supersport sarjas on praeguseks hetkeks sõidetud kaks etappi ning sarja juhib itaallane Roberto Rolfo. Pärast Austraalias ja Tais sõidetud etappe naaseb karavan Euroopasse, et 31.märtsist kuni 2.aprillini võistelda Hispaanias, MotorLand Aragóni rajal.