Etapp sõideti tuntud Aravuse katsel, kus pealtvaatajatel hulga häid kohti võistluse jälgimiseks.

Gross koos kaardilugeja Raigo Mölderiga olid kiiremad kahes esimeses voorus ning kolmandas neil enam startida polnud vajagi. Nemad on ka neljaveoliste klassis meistrivõistluste üldliidrid.

Teisele ja kolmandale kohale käis tihe rebimine kahe N4 klassi meeskonna vahel. Egon Kaur ja Erik Lepikson (Mitsubishi Lancer EVO X) olid kahel esimesel katsel Grossi järel teised ja Rainer Aus ning Simo Koskinen (Mitsubishi lancer EVO 9) kolmandad. Viimasesse vooru Kaur tehniliste probleemide tõttu ei startinud, Aus aga läks rajale ja sai kiireima aja kolmandas voorus. See tähendas nii Kaurile kui Ausile võrdset punktisummat kahe parema vooru osas ja Kauri teise koha määras ära tema parem aeg päeva lõikes. Aus seega kolmas.

Kaheveoliste klassis kuulus võit Kristen Kelemendile ja Timo Kasesalule (Citroen C2R2 Max), teised olid David Sultanjants ja Siim Oja (Honda Civic Type-R) ja kolmandad Henri Asi ja Karl-Artur Viitra (Honda Civic Type-R). Märkmisväärne on ka see, et neljandaks tulid vanu aegu meenutades selleks sõiduks taas LADA VFTS masinasse istunud Timmu Kõrge ja Erki Pints.

Noorteklassis J1600 sõideti aga selle auto ja kaardilugejaga välja esimene koht, kui Kristian Pints oli kiireim kahes esimeses voorus. Teine Miika Hokkanen ja Jukka Pasenius (VW Polo) ja kolmas Kaspar Kasari ning Hannes Kuusmaa (Honda Civic). J2000 klassis tegi debüüdi sportautoga 14-aastane Karl-Martin Volver, kelle kaardilugejaks Margus Jõerand. Ford Focusega sõites kuulus neile klassi võit. Teised Sander Siniorg ja Annika Arnek (Honda Civic Type-R) ja kolmandad Rasmus Uustulnd ning Imre Kuusk (Ford Fiesta R2).

Kaheveoliste sprindiautode arvestuses võitis Henri Franke (Suzuki Baleno) - Margus Jamnest (Lada Samara). Veoautodes olid kiireimad Kristo Laadre ja Priit Pilden, teised Olev Helü ja Aivo Alasoo ning kolmandad Jüri Lindmets ja Nele Helü.