Eesti edukaim krossimees tuli tänavu MM-sarjas kokkuvõttes kuuendale kohale ja tema arvele jäi Kataloonia GP võit. See oli tema karjääri kolmas võit MX1 klassis. Lisaks kuulub Leokile tänavuste Belgia meistrivõistluste hõbemedal.

Aasta parimaks nooreks krossisõitjaks valiti Tamur Talviku, kes osales edukalt 65cc klassi Euroopa meistrivõistlustel, kus tuli kokkuvõttes viiendaks ja oli mitmes sõidus esikolmikus.

Tridens Eesti motorkrossi meistrivõistlustel selgus tänavu nii parim klubi kui parim tootja. Aasta motokrossiklubi tiitel kuulub Redmoto Honda Racing meeskonnale ja parim tootja tänavuses meistrisarjas oli Honda.

Head tulemused tulid tänavu ka mäkketõusust. Urmas Põldma, kes on ka tänavune Eesti meister, võitis ühe Euroopa meistrivõistluste etapi ja tuli hooaja kokkuvõttes neljandaks. Need suurepärased tulemused kindlustasid Põldmale aasta mäkketõusja tiitli.

Eesti Mootorrattaspordi Föderatsiooni parima uustulnuka tiitli pälvis sellel aastal Keity Meier. Noor neiu tuli traieli Eesti meistrivõistlustel Juunior klassis hõbedale.

Aasta ringrajasõitja rändkarika sai enda valdusesse Martin Pärtelpoeg, kes tänavu tegi edukaid starte Scandinavian Open sarjas, olles seal kokkuvõttes neljas.

Aasta noore ringrajasõitja tiitel ja sellega kaasnev Dunlop Motorsport rändkarikas läks sellel aastal Hannes Soomerile, kes on Speedline sarja Eesti meister ja Saksamaa sarja ADAC Mini Bike tänavune hõbemedali omanik.

Parima ringrajaklubi rändkarikas läks tänavu noori koondavale klubile Speedline. Uue omaniku sai ka tänavu oma 65. juubelit tähistanud Lembit Teesalu poolt välja pandud rändkarikas. See kuulub Taavi Rossile, kes tuli Rookie 600 klassis Eesti karikavõistlustel teiseks ja osales ka Scandinavian Open sarjas.

Tänavu anti välja ka aasta supermoto sõitja tiitel. See läheb Eesti meistrile Open klassis, Martin Leokile.