Homme MX2 tsikli otsa hüppav Leok raporteeris Delfile ja Eesti Päevalehele, et esialgsetel andmetel peaks ilm ilus püsima ja kõik eeldused heaks tulemuseks loodud olema. Kogenud motomehele pole sealne kõva pinnasega rada just kõige sobivam, aga nuriseda pole ka põhjust.

"Mulle see meeldib, aga see pole mu lemmik rada. Ei ütleks, et just ebamugav, aga sobib rohkem sellistele meestele, kes on kõva raja peal üles kasvanud," ütles Leok ja tõdes, et talle meeldiks rohkem vagudeks küntud pehme rada. Nagu ilmselt kõikidele eestlastele.

Kas mullune neljas koht Prantsusmaal tõstis tänavuseks aastaks lootused kõrgeks? "Ei. Hoiame jalad maas ja hakkame nullist pihta. Kõva rada, kõik tiimid on tugevad. Kui kõik sujub, siis oleks väga suur kordaminek ja suur saavutus juba esikümnesse jõudmine. Sealt kõrgemal on alati meeldiv lõpetada. Eks esimesed treeningud homme ja võistlus näitab," vastas eestlastest esimesena võistluspaika jõudnud Leok.

Rahvuste krossi avatseremoonia toimub Itaalias täna õhtul. Homme on kavas treeningud ja kvalifikatsioon, pühapäeval põhisõidud. AJAKAVA