Poolsada driftijat võitles Saku Suurhalli taga toimunud drifti meistrivõistluste etapil andes endast kõik, mis anda oli. Reede õhtul tehtud treeningringid olid paljude jaoks veel üsnagi rabedad, sest hooaeg on alles alanud ning talvel ümber seadistatud autod vajasid taas harjumist, et olla temaga nagu üks.

Pro-klassis asus võistlema 21 võistlejat, kus lisaks kodumaistele sõitjatele andsid vürtsi ka võistlejad Lätist ja Soomest. Kvalifikatsioonisõitudes säras Jarmo Luht, kes noppis võimsad 90 punkti sajast. 3,5 ja 5,5 punkti vähem sõitsid välja Martin Vaga ja Allan Lätt. Tegemist on vanade driftihuntidega, kellest just selliseid häid sõite ootakski. Neljandal positsioonil platseerus värskelt pro-klassi meeste sekka lisandunud Kert-Eigo Kulla, kes seni võistles pro-street klassis. Siin aga üllatused ei lõppenud – võistluse lõpuks võttis Kulla kulla ehk just see sama äsja oma võistlusklassi kraadivõrra kangemaks vahetanud võistleja osutus konkurentidele nii kõvaks pähkliks, et ta jäigi võitmatuks. Kullat üritasid murda tema tiimikaaslane Erik Gregor, lätlane Eriks Ulass ja oma võimaluse pidi poolfinaalis saama ka kvalifikatsiooni võitja Jarmo Luht, ent paraku arvas Luha auto teisiti ning Luht pidi tehnilistel põhjustel võistlusest kõrvale jääma. Kulla driftis end kindlakäeliselt finaali, kus tema vastaseks oli eliminaatorsõitudes väga häid sõite teinud lätlane Elvijs Kezis, kes poolfinaalis sõitis eriti agressiivselt Eesti valitseva meistri Harold Valdma vastu. Valdma püüdis talle samaga vastata ning tegi seda väga edukalt, ent lätlane oli temast veelgi agresiivsem, sõitis alguses lõpuni Valdmal ukses nii, et kohati isegi vaikselt riivas konkurendi autot. Kezis jätkas ülimalt agressiivset sõitu ka finaalis. Aga see maksis talle ka kätte, sest Kullat jälitades eksis ta esimeses kurvis õige pisut ning jäi vastasest maha. Vastase külje alla jõudmiseks lätlane kiirendas, ent kogemata sõitis ta eessõitvale autole otsa. Kulla ei lasknud end sellest siiski segada ning jätkas oma driftimist finiši poole. Nii triiviski pro-klassi poodiumi kõrgeimale astmele Kert-Eigo Kulla, kes ka pärast autasustamistki oli veel üsna sõnatu.

Pro-street-klassis asus parimat kohta jahtima 19 sõitjat, kellest 12 läbisid kvalifikatsiooni edukalt ning said eliminaatorsõitudesse. Parima tulemuse kvalifikatsioonis tegi Kristo Künnapas, kellele järgnesid valitsev meister Kevin Pesur ja Timo Pino. Finaali võitlesid end välja Künnapas ja Pesur, kes sel võistlusel jäigi alistamatuks. Ka Kristo Künnapas ei suutnud teda murda, sest Pesur oli kogu päeva vältel näidanud väga kindlakäelisi ja hästi läbimõeldud sõite. Vaid 16-aastane valitsev meister Kevin Pesur võitis eelmisel aastal Suurhalli drifti ning tema eesmärk oli ka sel aastal samal võistlusel astuda poodiumi kõrgeimale astmele. Ja ta tegigi seda! Noormehel on eesmärk tänavu oma meistritiitlit kaitsta ning hooaja esimesel sõidul võetud võit annab selleks kõik võimalused.

Street-klass paistis sel võistlusel silma tõusnud aktiivsusega – on tegemist ju tavalisele tänavasõidu autodele mõeldud klassiga ning sel võistlusel oli seal rekordarv osalejaid. Kümne võistleja seast selgitati välja kolm parimat, kelleks olid Kristjan Kaare, Davids Jaunakais ja Alari Altjõe.

Järgmine driftivõistlus toimub juuni esimesel nädalavahetusel Luhamaal piiripunkti vahetus läheduses. Sel etapil osalevad ainult pro-klassi autod, sest toimub suur Põhjamaade driftisarja avaetapp ehk „Drift all paremas nurgas“, kuhu tuleb võistlejaid Eestist, Lätist, Soomest ja Rootsist.