Muidugi tahtsin seda väga võita, sest Saaremaa ralli tiitel oli mu riiulilt veel puudu," ütles Plangi finišis ralliraadiole. "Minu jaoks oli oluline, et 2015. aasta Eesti meistritiitel polnud ilmaasjata. Suutsin meestega sammu pidada ja mõnel katsel isegi parem olla."

Teise koha sõitsid välja Miko Niinemäe ja Martin Valter (Škoda Fabia R5), kes edestasid Rainer Ausi ja Simo Koskineni (Mitsubishi Lancer Evo IX) 7,4 sekundiga.

Reedel õhtul veel võistlust juhtinud Kaspar Koitla - Andres Otsa sõit lõppes laupäeval teisena toimunud Pidula katsel. „Kiires paremkurvis sai vasak esirehv kivilt lõike, millele järgnes parem kurv, kuid auto enam sinna korralikult ei keeranud ning vajus teelt välja ja kergelt vastu puud. Autoga oleks saanud mootori osas edasi sõita, kuid kahjuks oli õõts kõver ning jätkamine polnud võimalik,“ nentis Koitla.

Eile veel kolmandat kohta hoidnud Egon Kaur ja Silver Simm said päeva alustuseks viieminutilise karistuse, sest eksisid õhtul hooldusalasse sisse sõites reeglite vastu.

Lõppseis: 1. Plangi 1:00.46,6, 2. Niinemäe +54,7, 3. Aus +1.02,1, 4. Pietarinen (Soome) +1.50,4. 5. Kõrge +2.15,1, 6. Ostanin (Venemaa) +2.35,6.