Vormel Scandic klassis oli stardis ka tänavu juba BMW 325 meistritiitli kindlustanud Raimo Kulli, kes näitas meistrile väärilist kiirust ka vormeliroolis, kui võitis kvalifikatsiooni ja mõlemad võidusõidud ning tema nimele jäi ka mõlema sõidu kiireim ring. Mõlemas sõidus oli teine Nanci Ristla ja kolmas Erko Vallbaum. See tähendas seda, et Nanci Ristla tuli Vormel Scandic Eesti meistriks ja tegi sellega ajalugu, olles esimene naissportlane, kes tulnud vormeliga Eesti meistriks. Tänavune hõbe kuulub Erko Vallbaumile ja kolmandaks tuli Raimo Kulli, kellega sama summa punkte kogus avaetapil sama tulemuse saanud Martin Rump. Sellisel juhul, kui kõik võrreldavad kohad on võrdsed, loeb see, kes oli parem viimasel etapil. Seega pronks Raimo Kullile.

BMW 325 klassis oli kvalifikatsioonis kiireim Allan Tigane, edestades Tõnis Hommikut ja Mikk Maatenit ja teenis sellega ühe meistrivõistluste lisapunkti. Tigane juhtis ka esimest sõitu stardist finišini ja tema nimele jäi ka kiireim ring ning sellega ka üks lisapunkt. Teine oli Tõnis Hommik ja kolmas Enar-Klaus Kunman. Teises sõidus jätkas Tigane domineerimist ja võitis sõidu Hommiku ja Mikk Maateni ees. Taas oli kiireim ring Tigase nimel ja nii talle sellest nädalavahetusest maksimumpunktid. Eesti meister selles klassis on juba selle koha varem kindlustanud Raimo Kulli, teine Mikk Maaten ja kolmas Enar-Klaus Kunman.

Baltic Open ja Kumho Challenge klassid olid rajal koos. Esimeses sõidus sai võidu Raivo Hääl edestades 0,6 sekundiga auto24ringi juhti Andres Halli, mõlemad mehed sõitsid Baltic Open klassis. Selle klassi kolmas oli Kaspar Aruvee, kui esimesed kaks kihutasid Camaro Cup autodel, siis Aruvee istumise all oli BMW 325. Kumho Challenge klassis edestas Steven Puust Peeter Peeki. Teises sõidus sai aga võidu Aruvee, sõidus oli teine Peeter Peek, kellele kuulus Kumho Challenge võit, kolmas oli Indrek Nilson, kes oli Baltic Open klassi teine ja siis juba sama klassi kolmas mees Raivo Hääl. Kumho Challenge Eesti meistriks tuli viimasel etapil mitte startinud Nikolai Žuravljov, teiseks tõusis Steven Puust ja kolmas on Mantas Neverdauskas. Baltic Open klassis tuli saadud punktidega Eesti meistriks Kaspar Aruvee.