Sarnaselt esimese etapiga haaras Krestinov laupäevases sõidus kohe liidrikoha Aigar Leoki ja Andero Lusbo ees. Esimesel päeval säranud Macuks ja leedulane Vytautas Bucas alustasid tagasihoidlikult. Viimane üldse finišilippu ei näinudki, sest pidi kukkumise järel katkestama.

Krestinov seevastu tegi perfektse esituse ega lasknud kellelgi enda esikohta ohustada. Tema järel lõpetas teisena Aigar Leok, kolmandaks tuli avaetapi võitnud Macuks. Neljas oli USA superkrossi äss Jason Thomas, viies Davis Livs Lätist ja kuues Lusbo.

Kahe etapi kokkuvõttes läks etapivõit ja sellega kaasnev 1000 euro suurune preemia Toms Macuksile, kes edestas kolme punktiga Aigar Leokit.

Krestinov: „Täna sujus kõik hästi, kolm stardivõitu ja etapivõit. Pidasin füüsiliselt hästi vastu ja suutsin sõite kontrollida, see näitab, et olen ettevalmistusega uueks hooajaks õigel teel.“

Aigar Leok: „Väga lahe võistlus, tänud korraldajatele. Sõit oli okei, kohaga võib rahul olla, kuid kahjuks läks üldvõit Lätti. Oleks pidanud finaali võitma, eks üritasin, kuid ei tulnud välja. Vaatamata sellele ürituse ja nädalavahetusega rahul.“

Adrenalin Arena Cup raames selgus ka Miss Superkross 2011, kelleks kolme kandidaadi seast osutus Irelie Kask. Tema fotod hakkavad kaunistama Adrenalin Arena 2012 aasta kalendrit.

Vaata fotosid: