Kovalenko üllatas seekord uue “elbow” ehk “küünarnuki” sõidustiiliga, kus kurvis pannakse maha mitte ainult põlv, vaid ka küünarnukk.

“Testid olid väga edukad ja Kallio tiimiga koostööd tehes, sain parandada oma sõidustiili. Hetkel on ringrajasõidus esile tõusmas küünarnuki mahapanek kurvis. Selline sõidustiil võimaldab läbida kurvi võimalikult kiiresti, ilma, et tuleks ratast liiga madalale lasta. Tänu sellele on ratas kurvides stabiilsem, lisaks rehvi kulub vähem ning on võimalik ka kurvist paremini välja kiirendada," rääkis Kovalenko uue stiili eelistest. "Muidugi on selline stiil füüsiliselt koormavam, kuid tsikli peal “niisama istudes” pole võimalik kiiremaks saada. Testidel õnnestus õpitu aina paremini ning ringiajad paranesid pidevalt,” sõnas Kovalenko õhinal.

Järgmisel nädalal osaleb Anastassia Kovalenko juba esimesel ametlikul Euroopa juunioride karikasarja treeningul, kus kõigile testimiseks antakse Honda CBR 650F ratas. Sarja avavõistlus leiab aset 12. aprillil Aragoni ringrajal.