Dainese D-air võidusõidukombinesoon on varustatud turvapadjaga, mis läheb lahti momendil, kui sõitja kukub ratta seljast maha ning vähendab sellega kokkupõrke tugevust. Tegemist on suhteliselt uue leiutisega, kuid on leidnud kasutust maailma tipptasemel, sest samasuguse kombinesooniga sõidab ka MotoGP legend Valentino Rossi.

"Iga sõitja soovib riskid viia nii madalale kui võimalik, mistõttu selline kombinesoon annab mulle veidi rohkem kindlustunnet, kuna kukkumisel on nüüd väiksem oht midagi murda," ütles Kovalenko. "Algul ei olnud Dainese nõus mulle seda kombinesooni valmistama, kuna siiamaani on see saadaval olnud ainult meessõitjatele, aga tänu aktiivsetele läbirääkimistele olid nad nõus mulle selle siiski valmis õmblema".

Kovalenko lisas: "D-air võidusõidukombinesoonis olev turvapadi kaitseb eelkõige sõitja keha ülemist osa ehk siis õlgu ja kaela. Kuna ringrajal on kõige levinum vigastus just rangluumurd ning ka ise olen selle üks kord läbi elanud, siis on arusaadav, miks Dainese soovib just seda piirkonda kaitsta. Kombinesoon on varustatud ka GPS-jälgija ja erinevate anduritega, mis saadavad pidevalt signaale, mida sõitja parasjagu rattal teeb."

"Oluline on seejuures asjaolu, et kombinesooni turvapadi läheb juba lahti enne, kui kukkumisel sõitja maad puudutab, sest muidu kaoks turvapadjal mõte, kui see alles pärast kukkumisel saadud tugevat esimest lööki lahti läheks. Turvapatja saab korduvalt kasutada, kuid kui oled juba korra kukkunud ja turvapadi lahti läinud, tuleb kombinesoon tagasi Itaaliasse saata, kus see padi pannakse tagasi kokku ning kontrollitakse tehniline seisukord üle, et andurid töötaksid õigeagselt ka järgmine kord," selgitas Kovalenko, kelle esimene start antud kombinesoonis toimub 1.-3. aprillil Hispaania Aragonis toimuval European Junior Cup avaetapil.