Rummu alevikus Vasalemma vallas, kurikuulsa Rummu vangla külje all, saab toimuma kogupere üritusena ekstreemne Rummu Hillclimb Show 2011, mis on ühtlasi ka Eesti meistrivõistluste neljas etapp.

Tegemist on mootorrataste mäkkesõidu võistlusega, kus enamus Eesti „segaseid“ mäevallutajaid ründavad peaaegu täiesti püstloodis mäenõlva, mida pole ka varem Eestis juhtunud. Võistlusrada on selleks korraks eriti raskelt läbitav, kuna rajaehitusele pani käe külge ka Eesti meister Urmas Põldma isiklikult.

4X4 sõpradele on kohal eesti TR 2 klassi võistlusauto Visa Hulkur, kes pakub pealtvaatajatele eksklusiivset safari võimalust, kus on võimalik näha mäkketõusu võistlusrada ka pealtpoolt. Samas on kohal ka Eestis ehitatud 4X4 bagi, mis on ehe näide Eesti mehe fantaasiast ja leidlikkusest, see aparaat on ehitatud lihtsalt kättesattunud juppidest ja mille ehituse peale kulus alla 500 euro.

Formula offroad on pealtvaatajatele kirsiks tordi peal, sest see 600 hobujõuga ja naerugaasiga varustatud võistlusauto proovib vallutada ka mäge ning teeb demoesituse järskudel mäenõlvadel.

Peale müriseva mootorispordi tegutsevad mäejalamil ka ekstremistid jalgratastel, kes proovivad purustada ja püstitada uued Eesti rekordid nii kõrgus- kui ka kaugushüppes.