Žalgirise korvpalliklubi koduväljakule ehitatud rada oli lühike, kitsas ja intensiivne - kiiremate sõitjate ringiajad olid natuke üle 20 sekundi. Erki Kahro ja Leedu esinumber Arminas Jasikonis pidasid maha tõsised võitlused mõlemas sõidus. Esimeses sõidus tuli võit Kahrole. Teises sõidus oli Kahro samuti liidripositsioonil kuni kolme viimase ringini, kuid sõidu lõpuosas kadus Kahro tsiklil tagapidur ja tal tuli kukkumise tõttu leppida teise kohaga. Ka kahe sõidu kokkuvõttes kuulus Kahrole teine koht.

"Antud võistlus andis väga võimsa kogemuse. Pealtvaatajaid oli väga palju ja sõidud olid väga tihedad. Jasikonisega oli väga agressiivne võitlus, eriti teises sõidus. Vahetasime kohti vahel ringi peale 3 korda, mis pakkus pealtvaatajatele rohkelt vaatemängu," sõnas Kahro. "Rada oli päris kitsas ja pea igal möödasõidul käisid ikka küljed kokku."

Kahro oli pettunud, et tehnilised probleemid rikkusid tema võistluse. "Suutsin lõpu poole juba Jasikonist maha raputada. Agressiivse sõidu vältel olin aga tagapidurile liiga teinud ning mul kadusid pidurid ära. Elasin tänu sellele üle korraliku kukkumise. Palju õnneks viga ei saanud ning mul õnnestus tulla lõpuni. Publik sai kindlasti ägeda elamuse. Eriti häälekaks läks muidugi leedukate juubeldus siis, kui ma kukkusin ja nende mees ette sai."