Eelmisel aastal Korsikal etapivõiduni jõudnud Neuville’ile ennustab portaal nappi võitu ka sel aastal. Vaatamata sillalt alla sõitmisega lõppenud karmile avariile Korsika rallieelsel testil on mehe võidukoefitsiendiks 3,00 ning võidutõenäosus sellele tuginedes ligikaudu 33%.

Mullu juba kolmandal kiiruskatsel teelt välja sõitnud ning seetõttu ralli üsna varakult katkestanud Tänaku ja Martin Järveoja ekipaaž jõuab Betsafe’i ennustuste kohaselt tänavu esikolmikusse, kuid etapivõitu tõenäoliselt ei tule. Eestlaste võidukoefitsient on 4,5, mis viitab ligikaudu 22% võidutõenäosusele.

Täpselt sama koefitsiendi on analüütikud arvutanud ka Ogierile, kes läheb tõenäoliselt Tänakuga teise ja kolmanda koha peale võitlusesse. Prantslasel on esimesena rajale mineku tõttu Korsika teedel eelis, sest rada on sellel hetkel veel puhas. Lisaks saatis M-Sport peale eelmist Mehhiko etappi Ogieri auto Fordi tuuletunnelisse, et arendada auto aerodünaamikat.

Korsika etapi neljakordset võitjat Sebastien Loebi stardipositsioon sel aastal ei soosi, kuid kiiret sõitu võib ka Mehhikos ennast meelde tuletanud ja suurte kogemustega vanameistrilt oodata. Loebi võidukoefitsient on Betsafe’is 9,00, mis asetab ta ennustuste kohaselt viiendale positsioonile.