Glen Heleni ja teistel California radadel käib hetkel kõva treenimine USA profisarja AMA suviseks hooajaks ning seal kihutavad kõik mehed, kes suviselt hooajalt häid tulemusi jahivad ning parasjagu staadionitel toimuvatel superkrossidel ei osale.

KTM-il võistleva Erki Kahro jaoks kulges avavõistlus positiivselt, kui mõlemast sõidust tulid esikohad. "See oli esimene võistlus pärast pea aasta pikkust vigastusepausi. Stardid olid Glen Helenis betooni pealt ja seal on kannatust vaja, et mitte ratast all ringi tõmmata ning peale pikka pausi oli ikka kerge närv sees ja stardid nii hästi ei õnnestunud. Suutsin aga mõlemas sõidus umbes 4-5 ringiga esimeseks tõusta ja järgnevatega kindla edu sisse sõita. Super tunne oli ikka üle nii pika aja stardipuu taga olla ja teistega võistelda," rääkis oma edukast päevast Kahro.

"Hetkel sujub kogu hooaja ettevalmistus plaanipäraselt ja usun, et kui seitse nädalat veel kõvasti tööd teen, siis olen vaatamata eelmise aasta vigastusele Valkenswaardis toimuvaks Euroopa meistrivõistluste avaetapiks paremas vormis, kui kunagi varem."