Laupäeval toimunud 125cc klassis oli kindlalt parim Tamur Talviku, kes võitis mõlemad sõidud, poodiumile tõusis ka Rait Kaimer, kes oli avasõidus teine, kuid teises esimese sõidu kolmandana lõpetanud lätlase Arnolds Snikersi järel kolmas, mis tähendas, et eestlane pidi kolmandana kohaga leppima.

65cc klassis heitlesid esikohale Romeo Karu ja lätlane Edvards Bidzans. Avasõidus edestas lätlane eestlast, kuid teises oli järjestus vastupidi, mille tulemusena võttis ka Karu etapivõidu Bidzansi ees. Eestlaste head esitust jätkas ka Martin Michelis, kes oli nii sõitudes kui ka kokkuvõttes kolmas. Ülejäänud eestlastest olid Mikk Kallion 14. ja Hugo Nork 19.

Quad Pro ja Quad Amatöör mõlemad sõidud võitis veel eelmisel aastal noorte Quad 200 klassis võistelnud Kevin Saar, kes sai oma esimese täiskasvanute võistluse võidu Lätis. Quad Pro arvestuses järgnesid noorele pärnakale lätlased Ednijs Bernics ja Ralfs Reinfelds. Eestlastest olid Kaspar Kangur 4., Martin Filatov 6., Kaspar Haiba 10., Mauri Kirsip 12. ja Hendrik Volmer 18. Lisaks Pro võidule kuulus Saarele esikoht ka amatööride klassis.

Quadiklasside Juunior, Algajad, Veteranid ja Naised mõlemad sõidud võitis kindlalt ainsa eestlasena nendes sõitudes osalenud Martin Adamson, kes oli ühtlasi parim Juunior klassis.

Quad 100 ja 200 ühissõitudes võitis Joosep Eesmäe Quad 100 arvestuses mõlemad sõidud olles avasõidus üldarvestuses lätlaste Lauris Eizansi ja Matiss Palevicsi järel kolmas ning teises samuti kolmas, seekord olid esimesed kaks aga Palevics ja Eizans. Quad 100-s oli teine eestlane Cris Sten Kutti kokkuvõttes neljas, Quad 200-s eestlaseid stardis ei olnud.

Kõige väiksemates Quad 50 sõitudes lõpetas Tanel Põdra kummaski lätlase Markuss Augustovskise järel teisena, mis andis talle sama koha kokkuvõttes, sõidu teine eestlane Kaur Must oli kaheksas, kuid Algajate arvestuses kolmas.

Pühapäeval jätkas eestlaste võidulainel Gert Krestinov, kes võitis kindlalt mõlemad MX1 klassi sõidud kvalifikatsiooni kiireima lätlase Davis Ivanovsi ja Priit Rätsepa ees. Kahe sõidu kokkuvõttes olid ülejäänud eestlastest Indrek Mägi 5., Ardo Kaurit 7. ja Kevin Didvig 14.

MX2 klassis oli kummaski sõidus parim tõsise tööpäeva teinud Indrek Mägi, poodiumi madalamatele astmetele astusid lätlased Davis Livs ja Vairis Aleksejevs. Mõlemad sõidud viiendana lõpetanud Claudius Roosma oli ka päeva lõpuks samal kohal, Jan Jakobson oli kokkuvõttes 7. ja Aron Lenzius 14.

85cc klassis kuulus eestlastele kaksikvõit, kui parimaks osutus Andreas Hiiemägi, kes oli avasõidus kaasmaalase Meico Vettiku järel teine, kuid teises Vettiku ees esimene. Poodiumi madalaimale astmele tõusis päeva lõpuks leedulane Nosius Gasiunas. Egert Pihlak oli kahe sõidu tulemusena 7. ja Henry Vesilind 9.

Seeniorite ja Veteranide ühissõidus oli oma kunagiste ägedamate konkurentidega rajal konkureerimas ka Andres Krestinov, kes lõpetas sõidud vastavalt neljanda ja viiendana ning saavutas vanemas, Veteranide arvestuses väärt etapivõidu.

Külgvankrite sõidud võitis eelmise aasta Eesti ja Läti meister Kert Varik, kellel tänavu korvimeheks lätlane Haralds Kurpnieks. Teiseks sõitsid end soomlased Riku ja Lari Kunnas ning kolmanda koha said kokkuvõttes Tanel Reesna, kel korvis Ilvars Skultans Lätist, kes lõpetasid sõidud seitsmenda ja teisena. Eestlaste häid tulemusi jätkasid neljanda koha saanud Gert Gordejev – Maark Miil, lisaks mahtusid esikümnesse veel Raido Riim – Arno Peever (6.) ja Argo Põldsaaar – Ruslan Talf (8.). Markus Normak - Karl-Albert Kasesalu olid kahe sõidu kokkuvõttes 11., Margo Sonn – Tanel Kõiv 13. ja Madis Maante – Siim Mokrik 15.

Läti motokrossi meistrivõistlused jätkuvad juunis Dobele krossirajal, enne seda saab Läti ja Eesti kiiremaid sõitjad näha juba eeloleval nädalal 1. mail Põlvas ja 9.-10. mail algavatel Addinol Eesti motokrossi meistrivõistlustel Pärnus.