Võistlused peeti kahel päeval ja esimesel päeval näitas väga head kiirust E1 klassis sõitev Rannar Uusna, kes sai enda nimele päeva parima aja, edestades ka klassi E3 võitjat Aigar Leokit. Kahe mehe vahe oli päeva lõpuks Uusna kasuks seitse sekundit. E2 klassis oli põnev heitlus klassi võitnud Martin Leoki ja teise koha saanud Toomas Triisa vahel, kahe eestlase vahe oli lõpuks vaid pisut alla nelja sekundi. Kolmas koht selles klassis avapäeval Kimmo Hurrile. E1 klassis sai teise koha Aleksi Jukola Soomest, kolmas oli Edgars Šilins, kes kaotas soomlasele vaid 1,3 sekundit. E3 klassis oli teine Niki Ahola ja kolmas Riho Kollist. Seeniorite klassis sai Egon Üpraus teise koha Einars Vintersi järel ja Janis Rasmanise ees.

Teisel päeval oli kiireim mees Aigar Leok, klassi E3 võitja edestas klassi E1 kiireimat Rannar Uusnat 20 sekundiga. Teine päev oli üsna sarnane esimesele klassis E2, kus Martin Leok taas kiireim oli, sel korral oli edu lähima jälitaja, Toomas Triisa ees 10 sekundit. Kolmas taas Kimmo Hurri, keda Triisa edestas viie sekundiga. E3 klassis jagunesid kohad samalaadselt avapäevaga, kui Leoki järel sai teise koha Niki Ahola ja kolmas oli Riho Kollist. Seeniorite klassis lükati Egon Üpraus teisel päeval kolmandale kohale, ettepoole jäid Einars Vinters ja Arturs Robeznieks.

Kuigi mõlema päeva eest antakse eraldi punkte, ehk siis mõlemad päevad on eraldi etapid, peetakse arvestust ka kahe päeva kiireimate osas, siin sai võidu Aigar Leok Rannar Uusna ja Aleksi Jukola ees.

Kui vaadata Balti meistrivõistluste arvestust, siis on pilt hooaja kokkuvõttes eestlaste poolt vaadatuna ilus. E2 klassis sai Balti meistriks Martin Leok, teine selles arvestuses Toomas Triisa, E3 klassis sai Balti meistriks Tõnu Kallast, kelle edu oli piisav ja mees viimasel etapil ei osalenud. Pronks selles klassis kuulus Riho Kollistile. Seeniorite klassis hoidis Eesti lippu kõrgel Egon Üpraus, kes tuli Balti meistriks. E1 klassis sai hõbeda Toivo Nikopensius. Läti meistriteks tulid aga klassis E1 Priit Biene, klassis E2 Martin Leok, klassis 40+ Egon Üpraus, klassis Harrastajad Janar Kukk ja klassis Algajad Jarko Metsis.

Balti karikavõistlustel, mille viimasteks etappideks Vidrizi võistlus oli, saatis Eesti sõitjaid samuti edu, klassis Hobi oli mõlemal päeval kiireim Janar Kukk, kes küll sarja kokkuvõttes tuli Martin Kohvi järel teisele kohale, kolmas hooaja kokkuvõttes Vaido Kalm. Ka järgmised kaks kohta olid eestlaste päralt, Timo Hermlin neljas ja Ahti Tilk viies. C-klassis suutis Vidrizi võistlusega Balti karikavõitjaks tõusta Jarko Metsis, kes oli avapäeval teine ja teisel päeval esimene. See tähendas, et tema edu teiseks kukkunud Tauno Mägi ees oli viis punkti. Kolmas koht selles klassis Ragnar Kõllamõtsile. Quadidel kuulus teine koht Ralfs Kaliksonsi järel Ivar Pillile ja juuniorite klassis sai võidu Priit Biene.