Le Touquet 2,5-tunnise võidukihutamise stardis oli ühtekokku üle pooletuhande quadisõitja ning nende hulgas ka eelmisel aastal sama võistluse meeskondlikus arvestuses võitnud Järvloo ja Toovis. Tänavu olid mehed aga omavahel sõbralikud konkurendid, kui Järvloo paariliseks on eelmise aasta Euroopa meistrivõistluste viies mees hollandlane Marc De Vries ja Toovis võistles koos Argo Abeliga.

Mõlemal meeskonnal õnnestus võistlus väga hästi ning sõidu lõpuks olid Järvloo – De Vries meeskondlikus arvestuses teised ja Toovis – Abel kolmandad. Kusjuures üldarvestuses olid Järvloo – De Vries 31. ja Toovis – Abel 40. kohal, mis on väga hea saavutus. Sõidu võitsid meeskondlikus arvestuses Jerome Bricheux ja Pierre Truphemus, kes lõpetasid üldarvestuses lausa kümnendal kohal.

"Minu arvates oli super sõit meil! Kahjuks takerdus Marc eespool toimunud avarii tulemusena tekkinud külakuhja taha ja sinna kadus oma 7 minutit," sõnas raske päeva järel Järvloo, kes plaanib järgmisel aastal Le Touquet's üksi starti minna. "Enne sõitu leppisime kokku, et Marc teeb kolm ringi ja tuleb boksi ning mina sõidan siis kaks või kolm ringi. Tunne oli oma sõidu ajal aga väga hea ja tegin hoopis neli ringi ning Marc sõitis jälle sõidu lõpuosa. Tiimikaaslasega jäin igati rahule, sest sõitsime ju minu quadiga esimest korda nii pikka sõitu ja ei teadnud täpselt, kas kõik toimib. Eks Marc'i jaoks ei olnud amortisaatorite seadistus ideaalne, sest mina olen temast 17 kilo kergem ja sellist ideaalset keskmist oli võimatu leida. Kuna jäime alguses palju maha, siis pidime kõvasti pingutama, et ette jõuda ja peaaegu õnnestuski, sest võitjatest jäime ainult 2 minutit ja 50 sekundit. Eks natuke kahju on, et sinna ummikusse 7-8 minutit kadus, aga see on võidusõit! Pealegi ei tulnud ju siia tulemust tegema, vaid peamiselt ennast enne Hollandi meistrivõistluseid testima ja nüüd võin öelda, et lähen 1. märtsil toimuvale esimesele etapile väga hea tundega, sest ettevalmistus on läinud 100% õigesti."

Le Touquet krossil seitsmendat korda võistelnud Toovise sõnul kulges nende meeskonna sõit probleemideta, kuid üks boksipeatus esimesest kahest meeskonnast enam ei lubanud kolmandast kohast kõrgemat kahjuks seekord püüda. Antud suurvõistlusel teist korda osalenud Abel jäi samuti nii enda kui meeskonna sõiduga rahule.

Üldarvestuses võidutsesid prantslased eesotsas ühe maailma kiireima sõitja Jeremie Warniaga, kellele oli see juba neljandaks võiduks sellel legendaarsel võidusõidul. Warniale järgnesid eelmisel aastal samuti teise koha saanud Matthieu Ternynck ja Jeremy Forestier.

Täna sõidetakse samas soolotsiklite võidusõit, kus eestlastest on esmakordselt stardis Jüri Triisa, Jaanus Koval ja Rene Jõgimaa.