Kenneth Hildebrand, kes sihib võimalust sõita Ameerikas, osales Daytona Kart Week raames kahes klassis, meilegi tuttav Rotax Max Senior ja Ameerikas sõidetavas TaG. Viimane klass on kõigile startermootoriga kartidele, sõidetakse koos, kuid on erinevad kaalukategooriad.

Parim tulemus läks kirja aasta eelviimasel päeval Rotax Max Senioris, kus tuli võidu sõita väga nimekate konkurentidega. Hildebrand oli kiireim kvalifikatsioonis, jättes näiteks selja taha NASCAR sõitja Jamie McMurray, kes oli kuues ja tänavuse USA Rotax Max Challenge poodiumimehe Victor Pedrosa. Eelfinaalis õnnestus Hildebrandil vältida avariisid ja eestlane asus liidrikohale, ning võitis sõidu pea neljasekundilise eduga TJ Coyeni ees, McMurray oli kolmas, vahendab ruudulipp.ee.

Ka finaalis sujusid Hildebrandil asjad õlitatult, eestlasele läks kirja parim ringiaeg. Taas suutis ta konkurentidega vahe sisse sõita ja finaali neljasekundilise eduga McMurray ees võita. Mida enamat saaks loota Ameerika debüüdilt.

Päev varem osales Hildebrand TaG klassis, kus finaali pääses 30 sõitjat. Võistlejate hulgas oli lisaks varem mainitud McMurray'le veel Indy 500 sõidu võitja Dan Wheldon, AMA Superbike ja World Superbike sarja meister Scott Russell ja veel üks NASCAR sõitja, A.J. Allmendinger. Hildebrand oli ka selles klassis kiire, nii ajasõidus, kui eelfinaalis oli ta kolmas. Finaalis läks asi aga teravaks, kui juba avakurvi avariis jäi teiste hulgas raja äärde Wheldon, kellel oli rajal püsimisega probleeme ka eelfinaalis. Hildebrand pidas maha pea terve võistluse kestnud duelli Matthew Powersiga, kuid pidi leppima siiski neljanda kohaga Jacob Sekey, Mike Giesseni ja Powersi järel. Nimekatest sõitjatest ei jõudnud lõpuni ka Allmendinger, kes katkestas seitsmendal ringil, McMurray oli seitsmes.

Aastavahetuse väärikas Ameerika võidusõitjate seltskonnas vastu võtnud Kenneth Hildebrand loodab, et edukad stardid Daytona Kart Week raames on heaks aluseks, leidmaks võistlemisvõimalusi Ameerikas.