Eestit esindavad tänavu samad mehed, kes eelmisel aastal Prantsusmaal said 13. koha ning tänavu vallutasid Eesti meistrivõistlustel poodiumi, kui esikoha sai Patrick Pals Madissoni ja vend Prantsu ees. Kõigil kolmel on tänavune Rahvuste SuperMoto juba mitmes aasta Eesti eest sõita.

Patrick Pals: "Mina esindan Eestit seitsmendat korda, mis jätab mind küll Tanel Leoki, kes osaleb Rahvuste Krossil juba 18ndat korda, kõrval väga pisikeseks täpiks, aga sellegipoolest on igati hea ja tänuväärt tunne seda uuesti teha ka tänavu. Minu jaoks on kõige parem meeskonna tulemus 2016 aastal siin samas Hispaanias Alcarras'is väljasõidetud 9. koht. Tänavu anname kindlasti endast kõik, et see tulemus üle lüüa. Rada Valencia's saab olema väga kiire ja tehniline ning üpriski pika off-road osaga.
"Ootused ja eesmärgid on enda poolt teha korralik sõit, säilitada külma närvi ja kindlasti mitte kukkuda, kuna stabiilsed tulemused tagavad ka meeskondlikult hea koha. Usun, et oleme poistega võimelised hea tulemuse peale sõitma, kuna kiirus on läbi hooaja olnud meil kõigil hea," lisas Prants Pals, kes osaleb SuperMoto suurüritusel juba kaheksandat korda.

Eero Madisson: "Mina olen võrreldes Patricku ja Prantsuga suhteliselt noor koondislane, sest esindan Eestit alles kolmandat korda. Võistlusesse lähen aga suure lootusega tulla meeskonnaga esimese kuue riigi sisse, kuna kiirus on meil kõigil suhteliselt võrdne ja anname maksimumi nimel endast kindlasti parima."

"Vorm peaks kõikidel meestel hea olema. Parem on see kindlasti Patrickul ja Eerol, sest neil on ikkagi praktiliselt üks võistlusnädalavahetus rohkem, kuna nad tegid kaasa viimase Euroopa meistrivõistluste etappi. Loodan, et Prants saab käe kiirelt soojaks, kuna tema viimane sõit oli enne EM-i augustis Tabasalus. Kõik kolm sõitjat saavad kokku teisipäeval Valencias, et seal siis enne võistlust üks korralik ühistreening teha. Tulemust ihaldaks ikka esikuuikusse, aga sellisel meeskondlikul võistlusel on lisaks stabiilsusele ka õnne vaja. Esmalt tuleb meil aga sõita kindla peale maksimaalne kvalifikatsioonitulemus, et finaali saada. Peale seda saab juba paremate kohtade nimel veidi enam riske võtta. Tänan meeskonna poolt kõiki sponsoreid, kes aitavad poisid kohale viia," lõpetas meeskonna manager Marco Pals.

Laupäeval sõidetakse Hispaanias kvalifikatsioonid ja pühapäeval selgub maailma parim SuperMoto riik.