Eestlased saavutasid kvalifikatsioonis kokku 14. koha ja pääsesid otse tänasesse finaali. Taavi Nassar oli oma kvalifikatsioonisõidus koguni kolmas. Hästi sõitsid tihedas konkurentsis ka teised Eesti koondise liikmed; Prants Pals oli 17. ja Andre Kiil 18.

Finaali teises sõidus, kus osalesid Nassar ja Kiil, kukkus Nassar soojendusringi krossilõigul ja murdis käigukangi. Starti ta äparduse tõttu ei jõudnudki. Ka finaali teises sõidus kukkus Nassar samal krossilõigul – mehe endaga midagi ei juhtunud, kuid sellestki sõidust kehv tulemus, 31. koht. „Nädalavahetus, mille tahaks kohe unustada,“ kommenteeris finaalipäeva suurte lootustega oodanud Nassar kohapealt.

Andre Kiil oli mõlemas oma sõidus 27. „Andre oleks võinud paremini sõita. Eks talgi oli paar kukkumist, ei saanud tsiklit käima – siinses konkurentsis kedagi tagant püüdma hakata on võimatu,“ ütles Ivar Kiil.

Eesti noorim sõitja Prants Pals tegi aga mõlemas oma sõidus hea tulemuse, olles 19. ja 23. Eestlased said kokkuvõttes finaalis seega viimase, 16. koha.

Rahvuste supermoto võidukarika viisid taaskord koju prantslased (Thomas Chareyre, Sylvain Bidart, Boris Chambon). Mõnevõrra üllatuslikult napsasid teise koha inglased (Matthew Winstanley, Chris Hodgon, James Addy) ning kolmanda koha saanud Soome esitiim (Hermunen, Kingelin, Klem) oli oma ülihea esitusega samuti väga rahul.